Kantoorruimte
Graan Voor Visch-Zuid
Huur
Parellaan 2G
Hoofddorp

Omschrijving

Nu te huur!
Gelegen op de 1e etage treft u deze lichte kantoorruimte van ca. 53 m² met een parkeerplaats.
Deze kantoorruimte is zeer net afgewerkt en beschikt over een eigen pantry, representatieve entree op de begane grond met toiletruimte en trapopgang. De ruimte is courant van maatvoering, meet ca. 5,70 m breed en ca. 9,28 m diep en beschikt over 2 te openen ramen.
Het buitenterrein wordt 24/7 beveiligd en is omringd met een hekwerk welke buiten de openingstijden automatisch wordt afgesloten. Voor de huurders/eigenaren is het terrein 24/7 te openen is middels een persoonlijke toegangscode.

LOCATIE
Het te verhuren object maakt deel uit van het is gelegen in een bedrijfs-/kantoorunit van een bedrijfsverzamelgebouw op het bedrijventerrein Graan voor Visch-Zuid. Het bedrijventerrein is vriendelijk en ruim van opzet en kent een Bedrijveninvesteringszone en een multifunctioneel karakter van ca. 250 bedrijven en gebruikers uit verschillende beroepsgroepen zoals autobedrijven, logistiek en groothandel, maar bijvoorbeeld ook kantoren en maatschappelijke functies.

Het bedrijventerrein Graan voor Visch is gesitueerd nabij de ringweg van Hoofddorp en eenvoudig bereikbaar vanaf de afslag A4/A5 ringweg Hoofddorp en Hoofddorp-Zuid. De bushaltes zijn op loopafstand, eveneens het uitgbreide openbaar vervoersknooppunt Hoofddorp-station met de treinverbindingen naar Amsterdam/Schiphol en Leiden alsmede de snelle busverbindingen van R-net. Het uitgebreide winkelcentrum van Hoofddorp ligt op ca. 7 auto-minuten afstand.

PARKEREN
Er is 1 parkeerplaats beschikbaar gelegen op het gemeenschappelijke terrein.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 750,-- per maand, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met Makelaarshuijs Eikelenboom. Heeft u andere vastgoed gerelateerde vragen, dan staat ons team uiteraard voor u klaar.

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Status
Huur vanaf
Beschikbaar

Bestemming

Hoofdbestemming
Kantoorruimte

Oppervlakten

Winkel
0 m²
Kantoor
53 m²

Energie

Energielabel
Onbekend

Omgeving

Ligging
Onbekend
Lees meer

Ligging

Graan Voor Visch-Zuid

Parellaan 2G
2132 WS Hoofddorp
Nu te huur! Gelegen op de 1e etage treft u deze lichte kantoorruimte van ca. 53 m² met een parkeerplaats. Deze kantoorruimte is zeer net afgewerkt en...
53 m²
Vanaf 53 m²
  • Oppervlakte: 53 m²
  • Vanaf: 53 m²
Oppervlakte: 53 m²