Wil je ook partner worden van Vastgoed Haarlemmermeer?

Vastgoed Haarlemmermeer heet je van harte welkom als partner op ons dynamische platform. Als partner profiteer je van de vele voordelen en mogelijkheden die wij bieden in de regio Haarlemmermeer.

Waarom partner worden?

Zakelijke kansen

Als partner van Vastgoed Haarlemmermeer krijg je toegang tot een breed netwerk van bedrijven en professionals in de vastgoedsector. Dit opent de deur naar nieuwe zakelijke kansen en samenwerkingen.

Online zichtbaarheid

We bieden je een eigen bedrijfspagina op onze website, inclusief een link naar je eigen website. Zo vergroot je je online zichtbaarheid en bereik binnen de regio.

Promotie via social media

We delen je bedrijfspagina actief via onze social media kanalen, waardoor je extra exposure krijgt en potentiële klanten kunt bereiken.

Informatiebijeenkomsten

Als partner ben je van harte welkom op onze exclusieve vastgoedbijeenkomsten. Hier kun je waardevolle contacten leggen met andere professionals in de branche.

Expertise delen

Vastgoed Haarlemmermeer is een platform waar kennis en ervaringen worden gedeeld. Als partner kun je jouw expertise op het gebied van vastgoed en gerelateerde onderwerpen delen met anderen, waardoor je jezelf profileert als een betrouwbare en deskundige partner.

Wil je ook profiteren van deze voordelen en je aansluiten bij Vastgoed Haarlemmermeer? Neem dan direct contact met ons op via [email protected], of bel: 023 - 2001228 We kijken ernaar uit om met je samen te werken en de vastgoedwereld in Haarlemmermeer verder te versterken.


Vastgoed Haarlemmermeer weet wat er speelt in de regio Haarlemmermeer – Schiphol.

De Haarlemmermeer is een dynamische omgeving die bruist van economische activiteit. Het zijn zowel lokale, regionale, landelijke als internationale bedrijven die actief zijn in deze regio. De bedrijven versterken elkaar en trekken zo nieuwe bedrijvigheid aan. Hierdoor is een sterk en veerkrachtig economisch hart ontstaan. In dit economisch hart, gelegen onder de rook van luchthaven Schiphol, hoort ook jouw bedrijf thuis.

Vastgoed Haarlemmermeer is een nieuw platform dat een aanspreekpunt is voor iedereen die in deze regio met zakelijk vastgoed van doen heeft. Via dit platform vinden bedrijven die op zoek zijn naar een goede locatie in de regio Haarlemmermeer-Schiphol snel het juiste bedrijfspand. En heb je de voor uw bedrijf ideale locatie gevonden? Dan ontzorgen de partners van Vastgoed Haarlemmermeer u bij alles wat er bij de vestiging van uw bedrijf komt kijken. Ook voor makelaars, projectontwikkelaars, aannemers en andere marktpartijen is Vastgoed Haarlemmermeer een interessant platform, waar nieuwe netwerken ontstaan en u op de hoogte blijft van het actuele vastgoednieuws uit deze regio. Daarnaast is er een overzicht van alle bedrijvenparken in de gemeente, aangevuld met informatie over de diverse parkmanagementverenigingen.

Duurzaamheid en circulair ondernemen zijn actuele thema’s waar Vastgoed Haarlemmermeer de ogen niet voor sluit. De energietransitie, hergebruik van materialen en het verminderen van de hoeveelheid afval zijn voorbeelden van zaken die bij veel van onze partners hoog op de agenda staan. Door kennis en ervaringen op het gebied van duurzaamheid en circulariteit met elkaar te delen, kunnen we deze transities versnellen. Vastgoed Haarlemmermeer neemt hier graag het voortouw in. Zo onderzoeken wij, samen met studenten die de opleiding ‘Junior Consultant Duurzaamheid’ aan het Nova College, hoe duurzaam bedrijventerreinen in de regio zijn. Uiteraard delen wij de uitkomsten van dit onderzoek met onze partners. Hierbij kijken we graag vooruit naar welke stappen we kunnen zetten om deze bedrijventerreinen verder te verduurzamen.

Algemene voorwaarden partners