Winkelruimte
Nieuw-Vennep Centrum
Huur
De Symfonie 33
Nieuw-Vennep

Omschrijving

OBJECT
De Symfonie is een centraal gelegen winkelcentrum dat het hart van Nieuw-Vennep vormt. Het centrum voorziet in de dagelijkse boodschappen en heeft daarnaast een mooi aanbod van fashion retailers en services. Er zijn 52 winkels, waaronder 2 grote supermarkten Jumbo en Dirk van den Broek, 2 bakkers, een slager, groenteboer, visboer en een kaasboer. Ook is er een divers aanbod van landelijke winkelketens zoals Action, Hema, Blokker, Bruna, Intertoys, Van Vuuren Mode, Hunkemöller, Bonita en Nelson Schoenen.

LOCATIE
Nieuw-Vennep ligt in de gemeente Haarlemmermeer en heeft ongeveer 32.000 inwoners. Nieuw-Vennep groeit en mede door nieuwe woningbouw komen er ook in de directe omgeving van het winkelcentrum nog meer inwoners.

BESCHIKBAAR
De representatieve winkelruimte bevindt zich op de 1e verdieping van het winkelcentrum nabij Supermarkt Dirk, Scapino en Action. De bruto oppervlakte van de winkelunit is circa 324m².

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 39.500,00 exclusief btw, servicekosten en promotiebijdrage per jaar.
De servicekosten bedragen € 33,00 exclusief btw per m² per jaar en de promotiekosten € 7,80 exclusief btw per m² per jaar.

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Status
Huur vanaf
Beschikbaar

Bestemming

Hoofdbestemming
Winkelruimte

Oppervlakten

Winkel
324 m²

Energie

Energielabel
Onbekend

Omgeving

Ligging
Onbekend
Lees meer

Ligging

Nieuw-Vennep Centrum

De Symfonie 33
2151 MD Nieuw-Vennep
OBJECT De Symfonie is een centraal gelegen winkelcentrum dat het hart van Nieuw-Vennep vormt. Het centrum voorziet in de dagelijkse boodschappen en heeft daarnaast een mooi...
324 m²
Vanaf 324 m²
  • Oppervlakte: 324 m²
  • Vanaf: 324 m²
Oppervlakte: 324 m²