Bedrijfsruimte
Haarlem
Koop
€ 1.577.500,- k.k.
Surinamepad 240
Haarlem

Omschrijving

OBJECT
In project Factory gelegen aan Surinamepad 98 en 240 te Haarlem zijn twee nieuw gerealiseerde commerciële (casco) ruimten voor verkoop beschikbaar. De ruimten zijn onder andere voorzien van een glazen gevel met fraaie erkerkozijnen over de gehele hoogte. Factory is een karakteristiek gebouw met aan de binnenzijde industriële kenmerken zoals betonnen kolommen en in beton gegoten plafonds van 3,5 meter hoog. Er zijn meerdere entrees mogelijk en de ruimten zijn helemaal naar eigen inzicht in te delen. De twee commerciële ruimten zijn uitstekend bereikbaar en geschikt voor uw kantoor of praktijk.
 
Elements Haarlem
Factory is onderdeel van Elements, en vormt het "hart" binnen een grotere gebiedsontwikkeling in Schalkwijk-Midden. Factory staat in het teken van wonen, werken en recreëren. Alle woningen zijn verkocht, maar in de plint is verschillende bedrijvigheid mogelijk, waaronder kantoor-, praktijk- en bedrijfsruimte.

SmartDock
Elements wordt autoluw, je parkeert allemaal in hetzelfde gebouw. Dit wordt een multifunctioneel remontabel parkeerhuis, ontworpen vanuit een integrale visie op mobiliteit. Bewoners en bezoek kunnen hun eigen auto parkeren. SmartDock van Elements wordt dé ontmoetingsplek van de wijk. Hier komen bewoners en gebruikers samen thuis.

BESCHIKBAAR
Het bedrijfspand met bedrijfs- en kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van circa 631 m² b.v.o..

PARKEREN
Er zijn in totaal 13 parkeerplaatsen gereserveerd voor de commerciële ruimtes, maar de koper bepaalt zelf het aantal af te sluiten abonnementen.

VRAAGPRIJS
€ 1.577.500,- k.k. te vermeerderen met omzetbelasting.

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met Schenk Makelaars. Heeft u andere vastgoed gerelateerde vragen, dan staat ons team uiteraard voor u klaar.

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Status
Koop vanaf
Beschikbaar

Bestemming

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Bedrijfsruimte
631 m²

Energie

Energielabel
Onbekend

Omgeving

Ligging
Onbekend
Lees meer

Ligging

Haarlem

Surinamepad 240
2035 VS Haarlem
OBJECT In project Factory gelegen aan Surinamepad 98 en 240 te Haarlem zijn twee nieuw gerealiseerde commerciële (casco) ruimten voor verkoop beschikbaar. De ruimten zijn onder...
631 m²
Vanaf 631 m²
  • € 1.577.500,- k.k.
  • Oppervlakte: 631 m²
  • Vanaf: 631 m²
Oppervlakte: 631 m²