Bedrijfsruimte
Nieuw-Vennep
Verkocht
Frankweg 45 F
Nieuw-Vennep

Omschrijving

Te koop
Nieuwbouw bedrijfsunit welke gerealiseerd is aan de Frankweg 45 F te Nieuw-Vennep op het Businesspark Nieuw-Vennep Zuid.

Locatie
De bedrijfsunit is gelegen op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid aan de rand van Nieuw-Vennep. Het bedrijvenpark wordt gekenmerkt door individuele bedrijfspanden ten behoeve van bedrijfs- en kantoorruimte. De bereikbaarhied van de locatie is goed, middels de Leimuiderweg (N207). De Leimuiderweg geeft directe toegang tot de Rijkswegen A4 (Amsterdam – Den Haag), A44 en Bollenstreek (Hillegom- Lisse). Middels de Spoorlaan is de locatie eveneens goed te bereiken en liggen Hoofddorp en Schiphol op slechts 10 tot 15 autominuten afstand.

Beschikbaar
De bedrijfsunit bestaat uit totaal 287,5 m2 en is als volgt verdeeld:

- begane grond: 98,56 m2
- eerste verdieping: 94,34 m2
- tweede verdieping: 94,64 m2

Koopsom
€ 499.000,- v.o.n. excl. BTW

Parkeren
De koopsom is inclusief 3 parkeerplaatsen.

Er zijn nog diverse andere units beschikbaar die onderdeel zijn van dit nieuwbouw project. Neem voor meer informatie contact met ons kantoor op.

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met Schenk Makelaars. Heeft u andere vastgoed gerelateerde vragen, dan staat ons team uiteraard voor u klaar.

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht vanaf
Beschikbaar

Bestemming

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Bedrijfsruimte
287 m²

Energie

Energielabel
Onbekend

Omgeving

Ligging
Onbekend
Lees meer

Ligging

Nieuw-Vennep

Frankweg 45 F
2153 PD Nieuw-Vennep
Te koop Nieuwbouw bedrijfsunit welke gerealiseerd is aan de Frankweg 45 F te Nieuw-Vennep op het Businesspark Nieuw-Vennep Zuid. Locatie De bedrijfsunit is gelegen op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid...
287 m²
Vanaf 287 m²
  • Oppervlakte: 287 m²
  • Vanaf: 287 m²
Oppervlakte: 287 m²