Winkelruimte
Nieuw-Vennep Centrum
Huur of koop
€ 60.000,- per jaar
Venneperhof 8
Nieuw-Vennep

Omschrijving

Een eigentijds pand, een interieur dat klaar is om jouw persoonlijke stempel erop te zetten en dat alles op een superstrategische locatie. Omringd door een sterke mix van winkels, kantoren en levendige woonwijken.

Hier, op Venneperhof 8a, kun je jouw creativiteit de vrije loop laten. Of je nu een nieuw grand-café of een gezellige eetgelegenheid wil creëren, daghoreca, een chic restaurant of bezorg en take-away; de mogelijkheden om deze horecazaak geheel naar eigen wens in te richten zijn onbeperkt.

Flexibiliteit troef
Naast de enorme capaciteit van 144 zitplaatsen, is er nog meer om enthousiast over te zijn. Via de achterdeur kom je direct bij een gratis parkeerplaats. Daarnaast bevinden zich recht achter de achterdeur twee no parking plekken, die bijzonder handig zijn voor eventuele bezorging.

Als ondernemer kun je hier echt je hart ophalen. Is dat precies waar je naar zoek bent? Bel of app dan Jorran Erftemeijer op . Om alle details te bespreken, een bezichtiging te regelen en de juiste voorbereidingen te treffen voor een vliegende start.

Type horeca
Café, Café-restaurant, Eetcafé, Lunchroom, Restaurant

Ligging
(Overdekt) winkelcentrum

Vraagprijs vastgoed
€ 750.000 k.k.

Huurprijs vastgoed
€ 60.000 excl. BTW per jaar

Bouwjaar vastgoed
1977

Servicekosten
N.o.t.k.

Energielabel
A

Oppervlakte (VVO)
288 m2

Zitplaatsen
144

Terras
Nee

Woonruimte
Nee

Kadastraal eigendom
Volle eigendom

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met VDW Horecamakelaars. Heeft u andere vastgoed gerelateerde vragen, dan staat ons team uiteraard voor u klaar.

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Status
Huur of koop vanaf
Beschikbaar

Bestemming

Hoofdbestemming
Winkelruimte

Oppervlakten

Winkel
288 m²

Energie

Energielabel
Onbekend

Omgeving

Ligging
Onbekend
Lees meer

Ligging

Nieuw-Vennep Centrum

Venneperhof 8
2151AZ Nieuw-Vennep
Een eigentijds pand, een interieur dat klaar is om jouw persoonlijke stempel erop te zetten en dat alles op een superstrategische locatie. Omringd door een...
288 m²
Vanaf 288 m²
  • € 60.000,- per jaar
  • Oppervlakte: 288 m²
  • Vanaf: 288 m²
Oppervlakte: 288 m²