Winkelruimte
Nieuw-Vennep Centrum
Huur
Servicekosten: € 24,- per m2 pj
De Symfonie 9
Nieuw-Vennep

Omschrijving

OBJECT
In deze representatieve winkelruimte was tot voor kort de SNS Bank gevestigd. Het object heeft een totaaloppervlakte van circa 106 m2. Van deze oppervlakte is er circa 96 m2 beschikbaar vanwege de aanwezigheid van een geldautomaat welke ook op deze plek zal blijven.

LOCATIE
Nieuw-Vennep ligt in de gemeente Haarlemmermeer en heeft ongeveer 32.000 inwoners. Nieuw-Vennep groeit en mede door nieuwe woningbouw komen er ook in de directe omgeving van het winkelcentrum nog meer inwoners.

VOORZIENINGEN
De winkelunit wordt casco plus verhuurd. Onder het casco plus vallen de volgende zaken: pantry, toilet, meterkast, luchtbehandeling en kabelgoten boven het plafond. Desgewenst blijft het pand voorzien van systeemplafond, vloer en diverse vertrekken met airco, maar in overleg kunnen deze voorzieningen ook verwijderd worden.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever en is op korte termijn mogelijk.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 20.000,- euro exclusief btw, servicekosten en promotiebijdrage per jaar. De servicekosten bedragen € 24,00 per m² per jaar en de promotiebijdrage € 7,80 per m² per jaar.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk in de onder het winkelcentrum gelegen parkeergarage met 450 parkeerplaatsen. Het 1e uur parkeren in deze garage is gratis.

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met Mens Makelaars. Heeft u andere vastgoed gerelateerde vragen, dan staat ons team uiteraard voor u klaar.

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Status
Huur vanaf
Beschikbaar

Bestemming

Hoofdbestemming
Winkelruimte

Oppervlakten

Winkel
96 m²

Energie

Energielabel
Onbekend

Omgeving

Ligging
Onbekend
Lees meer

Ligging

Nieuw-Vennep Centrum

De Symfonie 9
2151 MC Nieuw-Vennep
OBJECT In deze representatieve winkelruimte was tot voor kort de SNS Bank gevestigd. Het object heeft een totaaloppervlakte van circa 106 m2. Van deze oppervlakte is...
96 m²
Vanaf 96 m²
  • Oppervlakte: 96 m²
  • Vanaf: 96 m²
Oppervlakte: 96 m²