Woning
Hoofddorp
Koop
€ 825.000,- k.k.
Ravensbos 85
Hoofddorp

Omschrijving

OBJECT
Woonhuis met praktijkruimte, werken aan huis, mantelzorgwoning, uitgebreide hobby’s? Bij deze woning zijn de mogelijkheden optimaal.

LOCATIE
De omgeving van dit object is aan de rand van Hoofddorp en vlakbij het recreatiegebied Haarlemmermeerse Bos en Groene Weelde. Het winkelcentrum Overbos bevindt zich op korte afstand evenals de nabijgelegen basisscholen, kinderopvang, sportactiviteiten.

BESCHIKBAAR
Deze zeer ruime woning met een energielabel A beschikt op de begane grond alleen al over ca. 118 m² gebruiksoppervlakte verdeeld over een woonkamer, keuken en 2 aangrenzende praktijkruimtes met eigen verwarming en sanitair.
Deze ruimtes zijn zowel aan de voorzijde apart toegankelijk en hebben een eigen toegang tot de tuin. Aan de voorzijde zijn meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein.
Op de etages is nog eens 116 m² beschikbaar. Totaal zijn er 9 kamers waarvan diverse een multifunctionele functie kunnen hebben.

VRAAGPRIJS
€ 825.000,- k.k.

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met Makelaarshuijs Eikelenboom. Heeft u andere vastgoed gerelateerde vragen, dan staat ons team uiteraard voor u klaar.

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Status
Koop vanaf
Beschikbaar

Bestemming

Hoofdbestemming
Woning

Energie

Energielabel
Onbekend

Omgeving

Ligging
Onbekend
Lees meer

Ligging

Hoofddorp

Ravensbos 85
2134 TP Hoofddorp
OBJECT Woonhuis met praktijkruimte, werken aan huis, mantelzorgwoning, uitgebreide hobby’s? Bij deze woning zijn de mogelijkheden optimaal. LOCATIE De omgeving van dit object is aan de rand...
  • € 825.000,- k.k.
  • Oppervlakte: 0 m²
Oppervlakte: 0 m²