Kantoorruimte
Hoofddorp Centrum
Huur
De Fruittuinen 32
Hoofddorp

Omschrijving

OBJECT
Te huur, representatieve kantoorruimte van 379 m² v.v.o., gelegen op de tweede verdieping in een kleinschalige kantoorvilla gelegen aan De Fruittuinen 32 te Hoofddorp. Het gebouw heeft een totaal vloeroppervlak van ca. 1.460 m² verdeeld over 4 verdiepingen. De kantoorvilla maakt onderdeel uit van de “tweelinggebouwen” De Perelaer en De Appelaer. In het gebouw zijn diverse huurders gevestigd, waaronder een accountantskantoor, een bedrijf gespecialiseerd in tandheelkundige innovaties en een advocatenkantoor.

LOCATIE
Het gebouw ligt in een gebied met voornamelijk woningbouw in het centrum van Hoofddorp op loopafstand van winkelcentrum Vier Meren. De bereikbaarheid van dit object per auto is eenvoudig bereikbaar. Via de op-/afritten van de Rijksweg A4/A44 (Amsterdam - Den Haag – Rotterdam) en de A5 (Haarlem) is de Kruisweg in circa vijf autominuten bereikbaar. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eenvoudig met diverse buslijnen welke stoppen op loopafstand van het gebouw.

BESCHIKBAAR
Voor de verhuur is er thans 379 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de tweede verdieping beschikbaar. Deelverhuur is bespreekbaar.

HUURPRIJS
€ 62.500,- per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Bovengenoemde prijzen worden vermeerderd met BTW en servicekosten op basis van een voorschot met jaarlijkse nacalculatie.

De huurprijs voor een parkeerplaats op het parkeerterrein bedraagt € 750,00 per plaats per jaar en in de parkeergarage € 950,00 per plaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met Schenk Makelaars. Heeft u andere vastgoed gerelateerde vragen, dan staat ons team uiteraard voor u klaar.

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Status
Huur vanaf
Beschikbaar

Bestemming

Hoofdbestemming
Kantoorruimte

Oppervlakten

Winkel
0 m²
Kantoor
379 m²

Energie

Energielabel
Onbekend

Omgeving

Ligging
Onbekend
Lees meer

Ligging

Hoofddorp Centrum

De Fruittuinen 32
2132 NZ Hoofddorp
OBJECT Te huur, representatieve kantoorruimte van 379 m² v.v.o., gelegen op de tweede verdieping in een kleinschalige kantoorvilla gelegen aan De Fruittuinen 32 te Hoofddorp. Het...
379 m²
Vanaf 379 m²
  • Oppervlakte: 379 m²
  • Vanaf: 379 m²
Oppervlakte: 379 m²