Bedrijfsruimte
Cruquius-Zuid
Verhuurd
Crommelinbaan 49 B
Cruquius

Omschrijving

OBJECT
Te huur, zeer representatief en duurzaam bedrijfspand, met een eigen afgesloten parkeerterrein, gelegen aan de Crommelinbaan 49 B te Cruquius. Het object zal voorzien worden van in totaal ca. 26 zonnepanelen.

LOCATIE
De bedrijfsunit is gelegen op bedrijventerrein Cruquius-Zuid. Door de gemeente Haarlemmermeer aangewezen als een locatie voor lokale/regionale en kleinschalige bedrijven. Het terrein ligt ten oosten van woonboulevard Cruquius en is prima bereikbaar vanaf de N201, met een aansluiting naar de A9/A4.

BESCHIKBAAR
Het bedrijfspand met bedrijfs- en kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van circa 346 m² v.v.o. en is als volgt verdeeld:

Circa 232 m² bedrijfsruimte, alsmede circa 37 m² kantoorruimte gelegen op de begane grond en circa 39 m² kantoorruimte op de eerste verdieping, alsmede een entresolvloer van circa 32 m².

PARKEREN
7 parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.

HUURPRIJS
€ 37.500,- per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting en servicekosten.

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met Schenk Makelaars. Heeft u andere vastgoed gerelateerde vragen, dan staat ons team uiteraard voor u klaar.

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Status
Verhuurd vanaf
Beschikbaar

Bestemming

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Bedrijfsruimte
264 m²
Kantoor
76 m²

Energie

Energielabel
Onbekend

Omgeving

Ligging
Onbekend
Lees meer

Ligging

Cruquius-Zuid

Crommelinbaan 49 B
2142 EX Cruquius
OBJECT Te huur, zeer representatief en duurzaam bedrijfspand, met een eigen afgesloten parkeerterrein, gelegen aan de Crommelinbaan 49 B te Cruquius. Het object zal voorzien worden...
340 m²
Vanaf 340 m²
  • Oppervlakte: 340 m²
  • Vanaf: 340 m²
Oppervlakte: 340 m²