Kantoorruimte
Nieuw Vennep Zuid
Huur
Pondweg 4-6
Nieuw-Vennep

Omschrijving

OBJECT
Te huur, diverse kantoorunits beschikbaar vanaf circa 18 m² tot circa 830 m² gelegen op de tweede etage aan de Pondweg 4-6 te Nieuw-Vennep.

LOCATIE
Per auto is het bedrijfspand snel bereikbaar via de N205/N207 en de snelwegen A4/A44. Per openbaar vervoer is het business park goed per bus bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op ongeveer 3 minuten loopafstand. Vanaf deze bushalte is een snelle busverbinding naar NS-stations Hoofddorp en Nieuw-Vennep.

BESCHIKBAAR
Voor de verhuur is er totaal circa 830 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar op de tweede etage. De kantoorunits zijn beschikbaar vanaf circa 18 m² tot circa 830 m².

Het NEN2580 meetrapport is bij ons op kantoor op te vragen.

PARKEREN
Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.
Huurprijs € 500,- per parkeerplaats per jaar.

HUURPRIJS
Vanaf € 135,- per m² per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting, doch inclusief servicekosten. Huurprijs op basis van het huidige opleveringsniveau, desgewenst is er een ander opleveringsniveau bespreekbaar.

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met Schenk Makelaars. Heeft u andere vastgoed gerelateerde vragen, dan staat ons team uiteraard voor u klaar.

Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Status
Huur vanaf
Beschikbaar

Bestemming

Hoofdbestemming
Kantoorruimte

Oppervlakten

Kantoor
830 m²

Energie

Energielabel
Onbekend

Omgeving

Ligging
Onbekend
Lees meer

Ligging

Nieuw Vennep Zuid

Pondweg 4-6
2153 PK Nieuw-Vennep
OBJECT Te huur, diverse kantoorunits beschikbaar vanaf circa 18 m² tot circa 830 m² gelegen op de tweede etage aan de Pondweg 4-6 te Nieuw-Vennep. LOCATIE Per...
830 m²
Vanaf 18 m²
  • Oppervlakte: 830 m²
  • Vanaf: 18 m²
Oppervlakte: 830 m²