Terug naar overzicht

Alles in één: Daphne verbindt jouw onderneming met Haarlemmermeer

Je bent ondernemer en je wilt wat. Druk met je een website laten ontwerpen, je kantoor inrichten en je wilde ook nog een zakelijke voicemail als je even met pauze bent. Een legio telefoontjes plegen om de beste boekhouder van Haarlemmermeer te vinden, daar heb jij als ondernemer natuurlijk geen tijd voor. Op het moment dat jij met je handen in het haar zit, kom je terecht op de website van Vastgoed Haarlemmermeer. 

De regio Haarlemmermeer is “booming”. Nieuwe bedrijvenparken en ondernemingen schieten als paddestoelen uit de grond. Het zijn zowel lokale, regionale, landelijke als internationale bedrijven die actief zijn in deze regio. De bedrijven versterken elkaar en trekken zo nieuwe bedrijvigheid aan. Hierdoor is een sterk en veerkrachtig economisch hart  ontstaan. In dit economisch hart, gelegen onder de rook van luchthaven Schiphol, hoort ook uw bedrijf thuis.  Gewapend met de nieuwste vastgoed-parels, hipste business en duurzame ontwikkelingen, verbindt Vastgoed Haarlemmermeer jou aan andere ondernemingen.Daphne Ligtenberg is een van de ontwikkelaars van het platform. “We zijn een aanspreekpunt voor iedereen die in deze regio met zakelijk vastgoed van doen heeft.” Maar op het platform kun je meer dan alleen vastgoed terecht. Ook voor makelaars, projectontwikkelaars, aannemers en andere marktpartijen is Vastgoed Haarlemmermeer een interessant platform. “We zitten bovenop het actuele vastgoednieuws.” Dat laat Daphne weten. “Zoek je bijvoorbeeld een pand in bedrijvenpark De President? Dan zetten we voor jou een zoekvraag uit bij onze uitgebreide netwerk van ontwikkelaars, aannemers, makelaars en vastgoedeigenaren. Als partner van ons sta je dus te midden van al het vastgoed in de regio.” 

Innovatief maatwerk 

“Wat ons zo kenmerkend maakt, is ons divers aanbod aan partners.” Daphne ligt twee bijzondere partners uit: “Cas en Nikesh van Metaverse Solutions denken aan unieke manieren om te digitaliseren. Waarom dit interessant is voor ons? Door hun onderneming kunnen wij straks mensen op afstand rondleiden in een nieuw vastgoed pand, zonder dat je hierbij een VR-bril hoeft te dragen. Maar ook als je bijvoorbeeld een unique bedrijfspresentatie wilt laten maken, kunnen we koppelen aan Michiel Smit van Drones2Fly. Want volgens Michiel breng je pas écht de sfeer goed over met videobeelden die gemaakt zijn met een drone.” Daphne vult aan. “We staan dus klaar voor het ontzorgen van iedere ondernemer en hopen dat jij ook snel partner wordt.” 

Duurzaamheid en circulair ondernemen zit in ons bloed 

Duurzaamheid en circulair ondernemen zijn actuele thema’s waar Vastgoed Haarlemmermeer de ogen niet voor sluit. Daphne legt uit hoe dat werkt: “We delen met elkaar onze kennis en ervaringen op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Zo onderzoeken wij, samen met studenten die de opleiding ‘Junior Consultant Duurzaamheid’ aan het Nova College, hoe duurzaam bedrijventerreinen in de regio zijn. Uiteraard delen wij de uitkomsten van dit onderzoek met onze partners. Hierbij kijken we graag vooruit naar welke stappen we kunnen zetten om deze bedrijventerreinen verder te verduurzamen.”

Persoonlijk contact is key

Vastgoed Haarlemmermeer is ooit gestart met het idee om al het vastgoed in Haarlemmermeer op een overzichtelijke manier te presenteren per bedrijventerrein. Inmiddels is het platform uitgegroeid tot een heel netwerk aan partners. “Ik ben heel trots op de partners van het eerste uur, onder andere MVEA bedrijfskleding, Trinity interieur, Schenk Makelaars en The Farm Kitchen. Zij hebben geholpen aan wat Vastgoed Haarlemmermeer nu is.” Persoonlijk contact staat centraal bij Daphne als het gaat om ondernemen. “Al ga ik langs voor een kopje koffie, ik vind het belangrijk om de ondernemer en zijn/haar bedrijf te leren kennen. Zo kan ik de ondernemers beter aan elkaar verbinden.” 

Vastgoed Haarlemmermeer weet wat er speelt in de regio Haarlemmermeer en Schiphol. “Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen. Bel ons gerust voor een afspraak 023-200 12 28, ik kom graag een keertje langs voor een kennismakingsgesprek”.


Partner info
Heeft u een vraag over over de diverse partnerships (incl. adverteren)? Neem dan contact met ons op.