Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer

Waarom een goede kantoorinrichting belangrijker is dan u denkt!

Ondernemers in het midden- en klein bedrijf hebben te weinig aandacht voor de voordelen van een goede kantoorinrichting, stelt Tjeerd van der Mark van Trinity Interieur. En dat is jammer, want zeker in deze tijd waarin het lastig is om aan personeel te komen, moet je proberen de werknemer aan je te binden. De tijden en de manier van werken zijn veranderd.. Juist nu is het binden en motiveren van mensen van groot belang. Een van de manieren om dat te doen is met een inspirerende kantoorinrichting.

Grote bedrijven zien het belang ervan in en investeren in een goede werkomgeving. Dat zie je bijvoorbeeld bij het hoofdkantoor van Afas in Leusden. Ongeveer twintig procent van het gebouw is ingericht met werkplekken. De overige tachtig procent moet zorgen voor werkgeluk en inspiratie. Een dergelijke situatie is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd.

MKB-bedrijven hebben vaak weinig (financiële) ruimte. Maar toch, voor het MKB valt er op dit gebied veel te winnen. In een oud gebouw heb je al snel problemen met de akoestiek, verwarming, ventilatie, te weinig diversiteit aan ruimten, privacy...

Een nieuwe kantoorinrichting begint met het maken van een Plan van Eisen. Hierin is onder meer een activiteitenprofiel per werknemer opgenomen waarmee rekening gehouden kan worden bij de inrichting. De indeling en vormgeving kan eenvoudig worden aangepast aan het werk dat mensen doen. Natuurlijke materialen, veel licht en een goede akoestiek maakt het werken een stuk plezieriger. En een andere inrichting hoeft niet persé gloednieuw te zijn. Een bestaand bureau ziet er met een nieuw blad alweer heel anders uit. Een likje verf doet wonderen.

Het moderne kantoor is zodanig ingericht dat iedereen het plezierig vindt om daar te werken. Dat motiveert, het verhoogt de productiviteit, het leidt tot betere prestaties en een lager ziekteverzuim. Kortom, een goede inrichting is een investering die zich zeker terugbetaalt.

Trinity Interieur is gespecialiseerd in het inrichten van werkplekken en het realiseren van een inspirerende werkomgeving die bij uw bedrijf én bij uw budget past. Wij helpen bedrijven om hun investering rendabel te maken.

Partner info
Trinity Interieur
Wij realiseren een inspirerende werkomgeving die bij uw bedrijf en bij uw budget past