Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer

The Farm Kitchen, Earth’s own cuisine

Bij The Farm Kitchen kun je genieten van Earth’s own cuisine. De executive chef van The Farm Kitchen is Mother Earth. Jonathan Karpathios, medeoprichter The Farm Kitchen en groentenchef, weet de expertise van Moeder Aarde als geen ander over te brengen aan het keukenteam. DIt zorgt ervoor dat The Farm Kitchen gevarieerde footconcepten aan kan bieden. Herkenbaar, heerlijk, lokaal en altijd van het seizoen. Koken met respect voor ‘Moeder Aarde’ is het uitgangspunt van dit restaurant. Jonathan en mede eigenaar Xander Meijer bengen ‘het boerenerf naar de keuken’ en dragen op deze manier bij aan korte ketens en CO2-reductie.

Uniek concept

Het concept van The Farm Kitchen is uniek. Zo werkt het restaurant alleen samen met regeneratieve boeren die zich binnen een straal van 20 kilometer van het restaurant bevinden en die hun producten duurzaam en bodemherstellend verbouwen. Geen lange reis dus van producten en dat betekent dat vers ook echt vers is. En dat proef je niet alleen, het geeft je ook een energy boost! Ander mooi punt om hierbij nog te benoemen wat behoorlijk uniek is is dat we hebben laten berekenen wat het verschil in is CO2 uitstoot van een ‘normale reguliere lunch’ in een kantine vs TFK lunch. De uitstoot van CO2 is ruim 90% wanneer je bij TFK luncht en we zijn druk bezig om naar CO2 neutraal en daarna zelf naar CO2 positief.

Zakelijk genieten

The Farm Kitchen is een uitstekende locatie om te lunchen met uw zakelijke relaties. In een sfeervolle ambiance luncht u met klanten, leveranciers en prospects. U biedt uw zakelijke relaties geen lunch, maar een lunchbeleving, die de basis legt voor het versterken van de onderlinge band en het sluiten van interessante zakelijke deals.

Van veel markten thuis

Naast lunchen in het restaurant, schakelt u The Farm Kitchen ook in voor het verzorgen van catering op locatie. Bijvoorbeeld tijdens een event dat u organiseert. Ook het afhalen van vers bereide gerechten behoort tot de mogelijkheden. Een uitstekende manier om medewerkers te verrassen, bijvoorbeeld om successen als het behalen van bepaalde targets met elkaar te vieren. Tot slot is het goed om te weten dat u bij The Farm Kitchen verschillende vergaderruimtes kunt reserveren voor onder andere brainstormsessies.

Waar vind u The Farm Kitchen?

The Farm Kitchen is partner van Vastgoed Haarlemmermeer en is gevestigd op bedrijventerrein Beukenhorst Oost in het Pharos-gebouw aan het Mercuriusplein 1 in Hoofddorp. De centrale ligging in het hart van de bruisende regio Schiphol-Haarlemmermeer maakt The Farm Kitchen de ideale uitvalsbasis voor het ontmoeten van uw zakelijke relaties.

Partner info
The Farm Kitchen
Welcome to Earth’s own cuisine
Mercuriusplein 1
Hoofddorp
thefarmkitchen.nl