Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer

Tegenstroom, Haarlemmeermeers eigen lokale energiebedrijf

Tegenstroom is Haarlemmermeers eigen energiebedrijf, een professionele leverancier van stroom én gas. Al 6 jaar op rij door de Consumentenbond uitgeroepen tot groenste stroomleverancier van Nederland.

“Er zijn een paar grote verschillen met de meeste energiebedrijven”, begint Andrea van de Graaf te vertellen. “Tegenstroom werkt in en voor Haarlemmermeer en heeft geen winstoogmerk. Tegenstroom is 100% fossiel vrij en levert alleen maar echt groene energie. Van heel veel zonnepanelen en windmolens. Als klant van Tegenstroom draag je direct bij aan de overgang van vuile fossiele naar schone, lokaal opgewekte energie. Volgens de Consumentenbond is Tegenstroom een echte uitblinker. Bij Tegenstroom kun je klant worden voor stroom en gas. De stroom is 100% zonnestroom, opgewekt door ondernemers uit Nieuw Vennep, Zwanenburg, Rijsenhout, Hoofddorp of Abbenes. De bedrijven wekken meer stroom op dan dat ze zelf nodig hebben. Wat zij over hebben, leveren ze aan Tegenstroom en die levert het weer aan haar klanten. Wil je maatschappelijke impact maken? Stap dan over naar Tegenstroom. Een makkelijkere bijdrage aan versnelling van de energietransitie is er niet!”

Een offerte aanvragen kan door een mail te sturen naar Andrea via dit e-mailadres. Je kunt natuurlijk ook zelf zonnepanelen nemen. Heb je een pand met een groot dak? Dan is een goede business case met zonnepanelen misschien ook iets voor jou. Tegenstroom helpt je gratis op weg!

Veel ondernemers hebben al zonnepanelen. Ze zijn er stuk voor stuk heel blij mee, om de simpele reden dat je met zonnepanelen minder afhankelijk bent van prijsschommelingen in de markt. Daarnaast is het een investering met een goed rendement én je levert een bijdrage aan versnelling van de energietransitie. Een goed gevoel dus!

Interesse? Neem contact op met Andrea van de Graaf

Partner info
Tegenstroom
Tegenstroom 100% fossielvrij en levert alleen maar groene energie. Klanten van Tegenstroom krijgen 100% lokaal opgewekte zonnestroom. #kooplokaal
Postbus 81
Hoofddorp
tegenstroom.nl 06 - 24242941