Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer

Stuntenmetplinten

Stuntenmetplinten is dé leverancier van plinten en sierlijsten, inclusief montage. Het bedrijf dat gevestigd is in Hoofddorp heeft een warme band met de regio Haarlemmermeer. “Hier begon het immers in 2006 allemaal,” vertelt eigenaar Eric Salomons. “Hoewel we landelijk actief zijn, richten we onze pijlen vooral op deze regio. We zijn actief op zowel de zakelijke als de particuliere markt en vinden het belangrijk om lokaal en regionaal betrokken te zijn. Eén van de redenen om partner te worden van platform Vastgoed Haarlemmermeer.”

All inclusive formule

Het enthousiasme waarmee Eric vertelt over zijn bedrijf werkt aanstekelijk. “Stuntenmetplinten voorziet overduidelijk in een behoefte,” zo vervolgt Eric. “Veel mensen zeggen dat ze de plinten wel monteren ‘als ze er eenmaal wonen’. De praktijk leert dat dit nauwelijks gebeurt of vaak lang op zich laat wachten. Wij nemen deze klus uit handen door de plinten te leveren én te monteren. Hierbij vergeten we de afwerking natuurlijk niet, want door de plinten aan de bovenzijde te kitten leveren we de klus volledig afgewerkt op. Een all inclusive formule dus, waar wij als eerste mee kwamen en waarbij kwaliteit altijd voorop staat. Daar ben ik trots op.”

Eerlijk zaken doen, geen verrassingen achteraf

Bij Stuntenmetplinten weet je vooraf altijd precies waar je aan toe bent. Dit lijkt de gewoonste zaak van de wereld, maar dat is helaas niet. Vraag je een offerte aan? Dan vind je hierop alle (werkelijke) kosten terug. Een duidelijk onderscheid ten opzichte van concurrerende bedrijven, waardoor je achteraf nooit geconfronteerd wordt met een rekening die hoger is dan het bedrag op de offerte. Op de offerte vermelden wij altijd:

  • De prijs per strekkende meter

  • Reiskosten (indien van toepassing)

  • Verleende kortingen

  • Btw-bedrag

  • Totaalprijs

  • All-inclusive

Stuntenmetplinten verrast regelmatig in positieve zin, want het kan voorkomen dat je zelf iets voordeliger uit bent dan de prijs die op de offerte staat. “Op de dag van de montage leggen wij namelijk altijd al het materiaal voor jouw klus binnen neer,” zo legt Eric uit. “Zo zie je met eigen ogen dat we het juiste aantal meters aan plinten voor je hebben meegenomen. Grote kans dat er materiaal overblijft. We vinden het niet meer dan normaal dat we het overgebleven materiaal af trekken van wat we aan het begin hebben neergelegd. Het verschil halen we van je factuur af. Dat is voor ons eerlijk zaken doen.”

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Stuntenmetplinten zégt niet alleen een bedrijf te zijn dat betrokken is bij regio Haarlemmermeer, maar laat dit ook daadwerkelijk in de praktijk zien. Zo steunt het bedrijf verschillende lokale initiatieven en wordt er bij voorkeur samengewerkt met lokale en regionale ondernemers. Een ander voorbeeld van de maatschappelijke betrokkenheid is dat in coronatijd hulp- en zorgverleners verrast werden met een presentje, als blijk voor waardering voor hun inzet en harde werken.

Ook op het vlak van duurzaamheid draagt Stuntenmetplinten graag zijn steentje bij. Zo bestaan de plinten voor 70% uit FSC-gecertificeerd hout en zijn de watervaste plinten gemaakt van 100% gerecycled PS-schuim.

Stuntenmetplinten werkt ook graag voor jou

Of je nu een nieuw kantoor/bedrijfspand betrekt of je huidige werkplek opnieuw gaat inrichten, écht mooi wordt het natuurlijk pas met strak gemonteerde en netjes afgewerkte plinten. Stuntenmetplinten, net als jij partner van platform Vastgoed Haarlemmermeer, verzorgt dit uiteraard graag voor je. “Ik vertel je graag wat wij voor jou kunnen betekenen. Hierbij denk ik natuurlijk graag met je mee in haalbare, praktische mogelijkheden en oplossingen. Bel me dan ook gerust op 06 – 52 36 11 18 of stuur me een e-mail me via info@stuntenmetplinten.nl. Ik hoor graag van je,” zo sluit Eric af.

Partner info
Stuntenmetplinten
De leverancier in plinten en sierlijsten