Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer

StukArt Tuinen, creatieve partner in groen

In gesprek met Onno Kinkel van StukArt Tuinen wordt direct duidelijk dat dit bedrijf veel meer te bieden heeft dan alleen de aanleg van ‘groen’. “Wij zijn een creatieve partner in groen,” vertelt Onno. “En zoals je van een partner mag verwachten, denken wij graag mee. Onze jarenlange ervaring, expertise én passie voor het vak van hovenier zijn hierbij zeker een meerwaarde. Of het nu de ontwikkeling is van een geheel nieuw project of het aanpassen van een bestaande situatie. Aanleggen van groen is één, maar vergeet niet dat onderhoud minstens zo belangrijk is. Niet alleen het groen moet beheersbaar zijn, dit geldt ook voor de kosten. Natuurlijk houden we ook hier rekening mee.”

Vergroening van vastgoed

Eén van de redenen om partner te worden van platform Vastgoed Haarlemmermeer is de kennis die StukArt Tuinen heeft van het vergroenen van vastgoed. “Vastgoed Haarlemmermeer is het ideale platform om onze kennis op het gebied van het vergroenen van vastgoed te delen. Daarnaast is het voor ons belangrijk om op de hoogte te zijn én te blijven van de laatste ontwikkelingen op de vastgoedmarkt. Op deze manier versterken partners elkaar en ontstaat er een sterk regionaal netwerk,” aldus Onno. “Hier dragen we graag ons steentje aan bij.”

Groen in kantoor- en bedrijfspanden is vandaag de dag een absolute must. StukArt Tuinen kan hier voor u op verschillende manieren invulling aan geven. Bijvoorbeeld door het aanleggen van een ‘groen dak’, dat op meerdere manieren bijdraagt aan verduurzaming van een pand. Zo zorgt een groen dak voor een meer gereguleerde afvoer van regenwater en draagt het bij aan de biodiversiteit in de omgeving. Ook voor gevelbeplanting bent u bij StukArt Tuinen aan het juiste adres. Een groene gevel geeft uw bedrijfspand direct een heel andere uitstraling en draagt bovendien bij aan een prettige werk- en leefomgeving.

StukArt Tuinen is ook voor indoorprojecten uw creatieve partner in groen. Fraaie beplanting in de ontvangstruimte of bij de receptie verzorgen wij graag voor u. Een binnentuin waar uw medewerkers kunnen ontspannen en lunchen of waar u uw relaties kunt ontvangen? Wij zorgen ervoor dat deze projecten altijd passen bij de uitstraling van uw bedrijf of kantoor. Uiteraard verzorgen wij ook het onderhoud voor u. Wij ontzorgen u volledig door organisatorisch alles te regelen en de planning en de kosten te bewaken. “Wanneer we hierbij samenwerken met andere bedrijven, dan kiezen we er zoveel als mogelijk voor om dit te doen met bedrijven uit de regio. Want ook dit maakt een regio sterker,” zo laat Onno weten.

Duurzaamheid

Ook voor StukArt Tuinen is duurzaamheid een actueel thema. Het bedrijf geeft hier op verschillende manieren invulling aan. Zo is niet alleen het wagenpark deels elektrisch, maar ook het (tuin)gereedschap. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische bestrijdingsmiddelen en worden natuurlijke vijanden ingezet voor de bestrijding van ongedierte/insecten. Verder liggen er op het dak van het bedrijfspand van StukArt Tuinen maar liefst 560 zonnepanelen.

StukArt Tuinen is zowel op de zakelijke als de particuliere markt actief en is ook graag uw creatieve partner in groen. Voor een nadere kennismaking belt u met 023 – 56 120 79 of stuurt u een e-mail naar info@stukart.nl.

Partner info
StukArt Tuinen
Uw creatieve partner in groen
Rijnlanderweg 1297
Nieuw-Vennep
stukart.nl 023 - 5612079