Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer

SWDV Advocaten is meer dan een advocatenkantoor dat u alleen inschakelt op het moment dat u of uw onderneming juridische bijstand nodig heeft. SWDV Advocaten is voor u ook een sparringpartner die u uitdaagt, met u meedenkt en hierbij altijd het belang van u en uw onderneming centraal stelt. Dus ook voor juridisch advies staan wij voor u klaar.

Persoonlijk en betrokken

SWDV Advocaten onderscheidt zich door de persoonlijke aanpak en benadering. Zo heeft u bij dit full-service advocatenkantoor via één contactpersoon toegang tot een team van ruim 20 advocaten met ieder hun eigen expertise. Wij kennen niet alleen u en uw onderneming, maar ook de branche waarin u actief bent. Ons team van advocaten en (juridisch) medewerkers is op de hoogte van de actualiteit en uitdagingen waar uw onderneming dagelijks mee geconfronteerd wordt.

Actief in de regio

Om u en uw onderneming optimaal te kunnen bedienen, is kennis van de regio een absolute must. SWDV Advocaten is geworteld in regio Schiphol-Haarlemmermeer en is als geen ander op de hoogte van wat er in deze dynamische regio speelt. SWDV Advocaten heeft kantoren in Haarlem en Purmerend.

De hoofdvestiging bevindt zich sinds 3 augustus 2020 in het hart van de regio, aan de Taurusavenue 181 in Hoofddorp. Waar SWDV Advocaten zijn cliënten van dienst kan zijn op een echte toplocatie. Een splinternieuw, fris en duurzaam kantoor waarbij moderniteit en geschiedenis perfect worden gecombineerd. Wie het kantoor van in de verte aanschouwt, herkent immers het silhouet van de aardappelschuren die hier in het verleden stonden naast restaurant Den Burgh.

Expertises

Met raad en daad staat SWDV Advocaten u en uw onderneming bij met onderstaande expertises:

  • Agri & Bulbs

  • Arbeid

  • Insolventie

  • Ondernemen

  • Onderwijs

  • Overheid

  • Vastgoed

  • Vervoersrecht

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

SWDV geeft op verschillende manier invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en laat zo zien haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus te nemen. Zo steunt SWDV ‘Emma At Work’ dat arbeidsbemiddeling voor chronisch zieke en gehandicapte jongeren verzorgt. Daarnaast is het kantoor onder andere sponsor van HFC Haarlem en Stichting Run4Schools. Verder is SWDV partner van Vastgoed Haarlemmermeer, founder van Hmore en is het kantoor lid van Ondernemend Hoofddorp. Naast deze projecten en partnerships steunt SWDV Advocaten nog vele andere lokale en regionale initiatieven.

Contact

Onze persoonlijke benadering, nuchtere aanpak en heldere communicatie zetten wij ook graag voor uw onderneming in. Ervaar de oprechte betrokkenheid van een jong en ambitieus advocatenkantoor met hart voor de regio.

Partner info
SWDV Advocaten
SWDV Advocaten maakt het verschil
Taurusavenue 181
Hoofddorp
www.swdv-advocaten.nl 023-5175100