Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer

Schenk Makelaars is proactief als bedrijfsmakelaar in Nederland met een focus op de regio Haarlemmermeer – Schiphol. Een actief en deskundig team van jonge en ervaren medewerkers houdt zich dagelijks bezig met bedrijfsmatig vastgoed, waarbij -als onafhankelijk kantoor- de focus ligt op advisering bij aanhuur/verhuur en aankoop/verkoop. Andere specialismen zijn taxaties en advies bij complexe huisvestingsvraagstukken. Tevens is het kantoor nauw betrokken bij herontwikkelingslocaties, agrarische gronden en veel lokale en regionale initiatieven.

Schenk Makelaars heeft zich in meer dan twintig jaar onder leiding van directeur Almar Bouwman nadrukkelijk op de kaart gezet van het zakelijk vastgoed in Haarlemmermeer. Wilt u bedrijfsmatig onroerend goed kopen, verkopen, huren, verhuren of wilt u beleggen in zakelijk vastgoed in de regio Haarlemmermeer en Schiphol? Dan staat Schenk Makelaars voor u klaar.

Onze vastgoedexperts werken integraal en proactief. Wat dat in de praktijk betekent? Wij adviseren u als we kansen voor u zien, of als actie gewenst is vanwege aankomende veranderingen. Maar ook kijken wij verder dan de vraag die de opdrachtgever ons stelt. Want met een bredere blik kunnen wij ook een beter advies geven.

Zo’n advies is niet altijd het meest voor de hand liggend. Soms komen wij tot verrassende oplossingen, waar u wellicht zelf nog niet aan heeft gedacht. Alternatieve oplossingen als dat in uw belang is. Maar altijd duidelijk omschreven en goed onderbouwd. Dat doen wij met een gedegen onderzoek waarna de vaak complexe informatie voor u helder uiteengezet wordt. Zo ziet u wat de consequenties van elke optie zijn en kunt u een weloverwogen besluit nemen. Iets waar wij u natuurlijk bij adviseren.

Ons kantoor bevindt zich midden in de regio, wij beschikken over een sterk en groot netwerk en kennen als geen ander de markt, de mensen en de gebouwen. Bij ons krijgt u de persoonlijke service van een klein kantoor en de complete dienstverlening van een groot kantoor. Gewone zakelijke nuchterheid uit de polder. Onafhankelijk. Eerlijk en duidelijk handelen. En ook niet onbelangrijk: wij doen wat we zeggen.

Het bedrijf heeft drie afdelingen met elk zijn eigen specialisme:

  • Schenk Makelaars voor verhuur en verkoop

  • Schenk Taxaties en Advies voor taxaties van bedrijfsmatig vastgoed

  • Schenk Makelaars Consultants (SMC Consultants) aanhuur, aankoop, totaaladvisering en andere huisvestingsvraagstukken

Partner info
Schenk Makelaars
De vastgoedexperts in de regio Haarlemmermeer en Schiphol
Taurusavenue 183
Hoofddorp
schenkmakelaars.nl 023-5572288