Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer

Vindt u tekst schrijven een hondenbaan???

Tekst schrijven is soms best moeilijk en ook niet voor iedereen weggelegd. Een verkeerde toon, verkeerde informatie, teksten die niet lekker lezen….. Allemaal zaken die tegen kunnen vallen. Dat is vervelend. Het goede nieuws is dat u alleen maar ProScript Services hoeft te bellen als het helemaal goed moet.

Bertine Schröder, directeur/ eigenaar van ProScript Services, staat te boek als de ‘leuke dingen specialist’. Al dan niet in samenwerking met grafische ontwerpers, fotografen en drukkerijen wordt een compleet pakket op het gebied van communicatie geboden, in diverse vormen én met een breed scala aan mogelijkheden.

De werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke benadering en helder en creatief geschreven teksten. Het hele traject wordt geregeld. Of het nu gaat om het schrijven van persberichten of teksten voor social media, het vervaardigen van brochures, magazines, nieuwsbrieven, het schrijven van een boek, maar ook het inspreken van commercials of het organiseren van bijeenkomsten, het kan allemaal. Snel en goed. Met de juiste toon en het juiste woord op de juiste plaats.

Vindt u tekst schrijven een hondenbaan? Dan weet u wie u de volgende keer moet bellen.

Partner info
ProScript Services
De leuke dingen specialist!
Houtwijkerveld 2
Hoofddorp
www.linkedin.com 06 53 21 33 09