Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer

Ondernemers Vereniging Haarlemmermeer Zuid

De Ondernemers Vereniging Haarlemmermeer Zuid (OVHZ) is een actieve vereniging die sinds 1975 bestaat en ruim 240 leden telt.

“Ondernemers zijn er in vele soorten en maten die allemaal over een flinke dosis lef en doorzettingsvermogen moeten beschikken”, stelt OVHZ voorzitter Ben Perdaan. “Het is dan prettig om samen te kunnen sparren, kennis te delen en bovendien kennis te maken. Jong en wat ouder, met en zonder personeel komt elkaar tegen bij onze evenementen. Iedereen is welkom en wordt met open armen ontvangen. Uiteindelijk komen we samen altijd verder dan alleen en is het prettig om met ondernemers onder elkaar een goed gesprek te hebben en elkaar te helpen waar we kunnen.

Het gebeurt steeds vaker dat de gemeente woningen wil gaan bouwen op bedrijventerreinen. Voorbeelden daarvan zijn bedrijventerrein De Pionier en Spoorzicht Noord. Dat zou een toekomstig huisvestingsprobleem voor de daar gevestigde ondernemers kunnen betekenen.

Maar er zijn ook bedrijven die uit hun jasje gegroeid zijn en op zoek zijn naar een nieuwe locatie. In Haarlemmermeer is dat tegenwoordig niet zo eenvoudig meer.

Mede om die reden heeft de OVHZ zich aangesloten bij het platform Vastgoed Haarlemmermeer. Wij kunnen individuele leden met huisvestingsvraagstukken dan wijzen op het bestaan van het platform.

Daarnaast zorgt onze samenwerking met het HOP (Haarlemmermeers Ondernemers Platform) voor een goede informatie stroom en connectie met de gemeente en de andere ondernemersverenigingen in Haarlemmermeer. Door onze reguliere contacten met de Gemeente Haarlemmermeer, Kamer van Koophandel, Dorpsraad en Verkeersgroep Nieuw-Vennep alsmede landelijke koepelorganisaties, proberen wij zaken tot stand te brengen die voor de ondernemers in het zuiden van Haarlemmermeer van belang zijn.

Partner info
OVHZ
OVHZ - ondernemend en inspirerend

Nieuw-Vennep
www.ovhz.nl