Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer

Objectform, kantoor- en projectinrichtingen B.V.

“Circulariteit en duurzaamheid zitten in ons DNA”, aldus Paul Kooreman, eigenaar van Objectform. Dit geeft duidelijk aan dat deze actuele thema’s er voor dit bedrijf écht toe doen. Het is niet zomaar een loze kreet, maar een wezenlijk onderdeel van de bedrijfsfilosofie van deze kantoor- en projectinrichter. Bovendien word je niet zomaar circulair partner van Luchtverkeersleiding Nederland. “Veel ondernemers kiezen voor volledig nieuwe kantoorinrichting in plaats van een circulaire oplossing. Maar waarom bestaand meubilair, mits van goede kwaliteit, niet herstofferen of opknappen waardoor het weer jaren mee kan?” Een circulaire oplossing is ook nog eens voordeliger dan alles nieuw aanschaffen. Iets wat nog maar weinig ondernemers weten. “Kiest een ondernemer toch liever voor nieuw,” zo vervolgt Kooreman, “dan verzorgen wij dat natuurlijk ook graag met nieuw circulair meubilair, inclusief een terugkoopgarantie (sale and buyback).”

Identiteit, circulair en werkplezier

Op 1 januari 2000 opende Objectform voor het eerst haar deuren. Geworteld in regio Haarlemmermeer, maar ook ver buiten deze van economische activiteit bruisende regio is Objectform actief. Het bedrijf is dé expert op het gebied van kantoor- en projectinrichting en stelt werkplezier, identiteit en circulariteit altijd centraal. Door vanuit oprechte belangstelling en interesse naar je te luisteren, creëert Objectform een interieur dat past bij dat wat je met je bedrijf of organisatie wilt uitstralen. En dat heeft niet alleen een positieve uitwerking op klanten of bezoekers, maar ook op medewerkers. Werken in een prettige omgeving met aandacht voor onder andere ergonomie en akoestiek vergroot immers het werkplezier. Dit alles realiseert Objectform bij voorkeur met circulaire oplossingen.

De kantoor- en projectinrichter die volledig ontzorgt

Kiezen voor Objectform betekent kiezen voor een kantoor- en projectinrichter die volledig ontzorgt. Alles begint bij een ontwerp dat gebaseerd is op jouw input en wensen. Bij het realiseren van een nieuw project komt veel kijken en dat is altijd meer dan je denkt. Objectform ontzorgt volledig door onder andere de tijdsplanning in de gaten te houden, het budget te bewaken en door eventueel benodigde vergunningen aan te vragen. Je hebt een vast aanspreekpunt, waardoor de communicatielijnen kort zijn. Hierdoor kun jij gewoon doorgaan met waar jij goed in bent, namelijk ondernemen.

Uitgebreid pakket aan diensten

Objectform biedt een veelzijdig pakket aan diensten aan, waaronder:

  • Meubelmanagement

  • Kabelmanagement

  • Projectmanagement

  • Montage en onderhoud

  • Verhuur van kantoormeubilair

Bij Objectform gaat kwaliteit boven alles. Wij werken dan ook alleen met toonaangevende merken.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Objectform doet met veel plezier iets terug voor de lokale en regionale leefomgeving door verschillende initiatieven financieel te ondersteunen. Daarnaast werkt Objectform zoveel mogelijk samen met bedrijven uit de regio. Onder andere om zo de CO2-footprint zo klein mogelijk te houden. Ook werkt Objectform bewust nauw samen met verschillende bedrijven die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst hebben.

Heb jij circulaire ambities?

Ben je ondernemer met circulaire ambities en ben je benieuwd wat Objectform hierin voor je kan betekenen? Neem dan contact op met Paul Kooreman via 0252 - 241 950 of info@objectform.nl. Natuurlijk kun je ook eens binnenlopen op het kantoor van Objectform aan Luzernestraat 21A op bedrijventerrein Spoorzicht in Nieuw Vennep.

Partner info
Objectform
Creatief en Realistisch
Luzernestraat 21A
Nieuw Vennep
www.objectform.nl 0252 - 241950