Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer

Op zoek naar kwalitatieve werkkleding en werkschoenen?

Dan is er maar één adres: MVEA Bedrijfskleding in Cruquius. Zij maken korte metten met kleding en schoenen die niet veilig zijn. Het bedrijf van Erik Aarts is leverancier van professionele bedrijfskleding, werkschoenen en van hoge kwaliteit PBM (persoonlijke bedrijfsmiddelen zoals adembescherming, gehoorbescherming en handschoenen) om arbeidsrisico’s te verminderen.

Onze klanten worden hier Met Veel Extra Aandacht voorzien van de juiste werkkleding voor hun branche. Wij nemen uitgebreid de tijd om onder andere kleding en schoenen exact aan te meten. In de showroom staat een enorm scala aan werkschoenen en veiligheidsschoenen van topmerken, waaronder Puma, Blåkläder, Albatros, Jalas, U-Power en dit voor alle sectoren. Niet iedere schoen is geschikt voor het werk dat je doet. Wanneer je veel loopt heb je een andere schoen nodig dan wanneer je veel stil staat. Al onze werkschoenen zijn van hoge kwaliteit met een anatomisch voetbed zodat je de hele dag kunt werken zonder vermoeide voeten of onderrug. Wij zijn gespecialiseerd in ergonomische werkschoenen en hebben een speciale 3D voetscanner staan om te kijken waar de pijn en drukpunten zitten in je voeten. Op die manier vinden we pasklare werkschoenen op maat, zodat men snel, efficiënt én veilig aan het werk kan.

Ook bedrijfskleding moet goed zitten en comfortabel zijn zodat je je werk goed en met plezier kunt doen. Wij hebben voor nagenoeg iedere branche met ons hoofdmerk Blåkläder Workwear tal van werkkleding in de nieuwste modellen en kleuren én in de stijl van het bedrijf.

In onze showroom, gelegen op bedrijventerrein Cruquius-Zuid kunt u in alle rust onze uitgebreide bedrijfskledinglijnen bekijken en passen: van functionele veiligheidsbroeken tot representatieve winkelkleding. Dankzij onze persoonlijke aandacht en het brede assortiment, kunnen wij voor iedereen een mooi, betaalbaar assortiment samenstellen. In grote en kleine hoeveelheden, maar ook voor ZZP'ers.

MVEA heeft een duidelijke missie: zorgen dat iedereen de juiste werkschoenen en de perfecte en meest veilige bedrijfskleding draagt die naadloos aansluiten bij het werk dat je doet. Kom eens langs in de showroom! Je bent van harte welkom.

Partner info
MVEA bedrijfskleding
Wij kleden uw bedrijf in stijl
Crommelingbaan 3
Cruquius (NH)
mvea-bedrijfskleding.nl 023 36 90 991