Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer

Multicopy The Communication Company

De ondernemers achter Multicopy Hoofddorp en Haarlem zijn Daniëlle en Gert Brinkhuis. Ook dochter Denise werkt als grafisch vormgever in de zaak, samen met de rest van het enthousiaste team.

Multicopy was, toen mijn vader er in 1989 mee begon, een écht kopieer- en reprobedrijf, met een donkere kamer, de geur van inkt en draaiende offset persen”, begint Daniëlle te vertellen. “Nu is alles digitaal en zijn wij enorm uitgebreid in de soorten diensten die wij verlenen. Van ontwerp en advies tot en met beursmateriaal en allerhande grafische communicatiematerialen. De vastgoed sector weet ons te vinden vanwege de mogelijkheid van bijvoorbeeld printen maar ook digitaliseren van bouwtekeningen op groot formaat. Eigenlijk kunnen wij elk formaat aan, zelfs tot 1,60 meter breed. Afhankelijk van het materiaal zit op een rol tot 200 meter materiaal, dus hoe groot wil je het hebben?

Dankzij nieuwe investeringen die we gedaan hebben kunnen klanten voor heel veel zaken bij ons terecht: alles op grafisch gebied, het bedrukken van bedrijfskleding, signing, promotionele artikelen, noem maar op. Wij zitten inmiddels al meer dan 20 jaar op bedrijvenpark Graan voor Visch-Zuid midden tussen een gevarieerde klantenkring: van MKB tot internationale bedrijven. Binnen de formule onderscheiden wij ons met voornamelijk zakelijke klanten. Sommige klanten weten precies wat zij willen, andere hebben alleen een vaag idee. Dé standaardvraag is altijd: maak een opvallend communicatiemiddel. Het antwoord daarop is maatwerk. Wát moet de communicatie doen en wíe wil je bereiken. Voor het laatste ondersteunen wij bij het maken van de verzendlijsten, voor het eerste hebben we zoveel ervaring opgebouwd dat er snel een goed idee wordt neergelegd.

Maar wij kunnen ook oude (kantoor)meubels pimpen dmv interieurfolies, we maken canvas doeken, creatieve muurcirkels, buitenreclame, verzin het maar. Ook voor een nieuwe huisstijl en alles wat te maken heeft met een verhuizing kunnen wij verzorgen. Print is de laatste tijd weer in opmars. Veel mensen beginnen te beseffen dat een e-mail snel is weg geklikt en daarmee de boodschap ook. En dan ben je dus snel uit beeld. Met een tastbaar, zichtbaar iets – een poster, doosje of banner – valt je boodschap gewoonweg het beste op.”

“Door de jaren heen kwamen er steeds nieuwe technieken”, vertelt Gert. “Wij zijn altijd blijven investeren in mensen en machines. Met nieuwe afwerkapparatuur hebben we ook steeds meer mogelijkheden. En wij ondersteunen steeds meer ondernemers door middel van een Refresh-gesprek om met een frisse blik naar hun bedrijf te kijken en ze daarmee, zoals onze slogan zegt, ‘de grootsheid geven die hun onderneming verdient’.

De klantvriendelijkheid is hier bijzonder groot. We zitten op een goede locatie waar klanten makkelijk kunnen parkeren. Productietechnisch hebben we inmiddels de meeste apparatuur wel in huis. En ook al kun je hier terecht om kopietjes te laten maken, een kopieerwinkel zijn wij decennialang al niet meer. Wij heten niet voor niets Multicopy The Communication Company.”

Partner info
Multicopy Hoofddorp
Multicopy The Communication Company
Robijnlaan 5
Hoofddorp
www.multicopy.nl 023-5570835