Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer

De woningmakelaar met nog echt persoonlijke aandacht voor u en uw woonwensen!

Meermakelaars is een makelaarskantoor dat diepgeworteld is in de regio Haarlemmermeer. De bevlogen eigenaar en medewerkers van dit kantoor kennen de regionale en lokale markt als geen ander en zetten zich ook graag voor u in. Vanuit oprechte interesse en betrokkenheid gaan zij met u in gesprek om uw wensen te achterhalen. Het maakt hierbij niet uit of u een woning wilt kopen of juist uw woning wilt verkopen.

Dienstenaanbod

Meermakelaars biedt u verschillende diensten. Zo treden wij graag voor u op als verkoopmakelaar als u uw woning wilt verkopen. Maar ook als aankoopmakelaar kennen wij het klappen van de zweep. Samen met u gaan we op zoek naar de woning die het beste bij u past. Een woning die voldoet aan uw eisen en die betaalbaar voor u is. Hierbij kijken we niet alleen naar uw wensen en de betaalbaarheid op korte termijn, maar ook naar de lange termijn.

Uw woning of toekomstige woning laten taxeren? Ook voor een taxatie bent u bij Meermakelaars aan het juiste adres. In nauwe samenwerking met Taxatieprofs wordt uw woning getaxeerd, onafhankelijk en betrouwbaar. U ontvangt al twee dagen na de daadwerkelijke taxatie een taxatierapport dat door alle geldverstrekkers wordt geaccepteerd. Taxatieprofs is, net als Meermakelaars, gevestigd in Hoofddorp en heeft alle lokale en regionale kennis in huis om uw woning of toekomstige woning op reële waarde te schatten.

Betrokken bij de regio

Meermakelaars is niet alleen betrokken bij u als klant, maar voelt zich ook betrokken bij de regio Haarlemmermeer. Zakelijk actief zijn in de regio brengt maatschappelijke verantwoordelijkheid met zich mee en daar geeft Meermakelaars op meerdere manieren invulling aan. Dit laat het makelaarskantoor onder andere zien door sponsoring van de lokale hockeyclub en een basisschool. Daarnaast ondersteunt Meermakelaars MeerLive en het Concours Hippique en zijn zij partner van business platform Vastgoed Haarlemmermeer.

Ervaar het zelf

Meermakelaars nodigt u van harte uit om kennis te maken. Laat u verrassen door de oprechte persoonlijke aandacht voor u en uw woonwensen.

Partner info
Meermakelaars
Dé aan- en verkoop makelaar in de regio.
Nijverheidsstraat 5C
Hoofddorp
meermakelaars.nl 023-6200042