Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer

Meerland Bouw is gevestigd op Bedrijventerrein Nieuw-Vennep Zuid, en is hét bouwbedrijf voor bouwen, verbouwen en renoveren. Dat doen we vanuit Nieuw-Vennep voor de regio groot Haarlemmermeer. We bouwen aan bedrijfspanden, woningen, horeca, entertainment en openbare gebouwen in de regio Haarlemmermeer, Haarlem, Amsterdam en Den Haag.

Oprichters Aad van Diemen en Peter Bokhorst hebben een hecht team van betrokken collega’s gevormd. “Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie: bij ons is iedereen bereid en in staat om iets extra’s toe te voegen. Zo gaat het bij Meerland Bouw om méér dan alleen bouwen,” stelt Peter Bokhorst die een passie heeft voor bouwen en meedenken over de plannen. Hij vindt oplossingen vanuit originele invalshoeken, en heeft daarmee veel invloed op de gewaardeerde werkwijze. Aad van Diemen heeft tientallen jaren ervaring in de bouwwereld. Hij is regelmatig zelf op de bouw te vinden, waar hij nauw contact heeft met opdrachtgevers én de uitvoering.

“Wij luisteren goed naar de wensen van de klant”, vervolgt Peter “en weten dus wat er belangrijk is. Dat levert duidelijke afspraken, een heldere planning en een betrokken bouwbedrijf op. Wij bouwen, verbouwen en renoveren met respect voor mens en milieu. Op die manier hebben we aandacht voor zowel kwaliteit, duurzaamheid als de maatschappelijke rol die we als bouwbedrijf in Nieuw-Vennep spelen. Met aandacht voor milieubewust bouwen, ecologisch bouwen en duurzaamheid houden we rekening met de invloed van bouwen, wonen, werken en ontspannen op het milieu. De bouw wordt snel duurzamer en schoner: daaraan leveren we bij Meerland Bouw graag een belangrijke bijdrage. Vanuit continue verbetering laten we de milieubelasting van de gebouwde omgeving verder afnemen. Daarnaast adviseren wij over duurzaam bouwen en houden rekening met invloeden op het milieu, de mens en de bredere maatschappij. Bovendien is er een assortiment groene producten beschikbaar, dat bijdraagt aan een duurzaam gebouwde omgeving.

Zoekt u een bouwbedrijf of heeft u specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Partner info
Meerland Bouw
Meerland bouw is méér dan alleen bouwen
Frankweg 53
Nieuw-Vennep
www.meerlandbouw.nl 0252-686700