Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer

Uw aan- en verkoopmakelaar in de regio Haarlemmermeer

Een woning kopen of verkopen is meer dan slechts een zakelijke transactie. Het is een proces waarbij emotie een belangrijke rol speelt. Keijser & Drieman is een makelaarskantoor dat dit als geen ander begrijpt. Maar wij begrijpen ook dat het vaak niet verstandig is om je enkel door emotie te laten leiden. Met een frisse, onafhankelijke blik begeleiden we u op persoonlijke en betrokken wijze bij de aan- of verkoop van uw woning. Een gedegen kennis van de lokale en regionale markt is hierbij een absolute must. Met kantoren in Hoofddorp, Haarlem en Nieuw-Vennep geven wij hier invulling aan.

Passend advies afgestemd op uw persoonlijke situatie

Wat u bij ons niet krijgt? Gladde praatjes en ook beloven wij u geen gouden bergen. Wat wij u wel bieden? Een advies dat echt bij u past en afgestemd is op uw persoonlijke situatie, wensen en financiële mogelijkheden. Keijser & Drieman is het makelaarskantoor dat hierbij de lange termijn niet uit het oog verliest. Een woning koopt u immers niet alleen voor de korte termijn, maar ook met het oog op de toekomst. Een kritische blik, nuchter advies en oprechte interesse in u en uw wensen is hierbij voor ons vanzelfsprekend.

Laat uw woning taxeren door Keijser & Drieman

Naast een uitgebreid, actueel woningaanbod en begeleiding bij aan- en verkoop van woningen, verzorgt Keijser & Drieman ook taxaties van woningen. U kunt heeft hierbij de keus uit verschillende varianten:

  • Verkooptaxatie: Een taxatie waar de verkoopopbrengst van uw woning onderbouwt wordt.

  • Gevalideerde taxatie door het NWWI: U ontvangt een uitgebreid rapport met daarin de marktwaarde van uw woning en een beschrijving van alle aspecten die hierop van invloed zijn.

Uiteraard ontvangt u altijd een taxatierapport dat voldoet aan alle wettelijke eisen en dat geaccepteerd wordt door alle geldverstrekkers.

Wij ontmoeten u graag!

Keijser & Drieman is partner van business platform Vastgoed Haarlemmermeer en begeleidt ook u graag bij de aan- of verkoop van uw woning. Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten op één van onze kantoren. Zien we u binnenkort?

Partner info
Keijser & Drieman NVM Makelaars
Een makelaarskantoor en de beste matchmakers van Haarlemmermeer.
Concourslaan 1
Hoofddorp
www.kdmakelaars.nl 023-5699020