Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer

INTO business, het complete platform van de Haarlemmermeer.

Noem iemand van binnen regio en Haarlemmermeer en de kans is groot dat je een blik van herkenning op zijn gezicht ziet. De geboren en getogen Sassemer Arno de Fuijk (54) is van nature een verbinder, een organisator, iemand die graag regisseert. Als eigenaar van het platform INTO business Haarlemmermeer en Duin- en Bollenstreek is het prettig zo’n netwerk te hebben.

Mensen verbinden

Arno is graag samen met mensen. Dat zit er van kleins af aan al in. Hij is de laatste van vijf kinderen en verliest zijn vader al op jonge leeftijd. Toch staat dat een gelukkige jeugd niet in de weg. Arno: “Ik had altijd veel vrienden. Vroeger op straat, later op de basis- en middelbare school. Ik heb graag mensen om me heen, vind het fijn mensen te verbinden.”

Werkzaam in de regio

Na de havo kiest Arno ervoor om te gaan werken. Een vervolgstudie ziet hij niet zitten. Autoritaire personen, daarmee kan hij maar moeilijk overweg. Hij belandt na zijn militaire dienstplicht bij Martinair partyservice in Nieuw-Vennep en komt zo o.a. in aanraking met het Koninklijk Huis en verschillende staatshoofden, zoals Nelson Mandela, Bush sr en Bill Clinton. In 2002 volgt de overstap naar Schiphol Group en bekleed hier diverse operationele functie. Rijk aan ervaring als je spreekt over de bedrijvigheid in Haarlemmermeer

Journalistieke switch

Via omzwervingen komt hij in contact met de mensen achter INTO business. “Of ik mijn CV wilde toesturen. “Ik dacht er eigenlijk niet over na en ineens gaat het hard. Plots ben je uitgever In de Duin – en Bollenstreek en een half jaar later in Haarlemmermeer”. Een functie die Arno op het lijf is geschreven. De start was nog enigszins stroef. “Dat duurde gelukkig maar een week of drie. Daarna kwam alles in een stroomversnelling, en nu ben ik ruim 3 jaar en 22 magazines verder”.

De kracht van het platform

De kracht van het platform INTO business zijn de 4 pijlers waar de organisatie sinds het bestaan in 2004 groot mee is geworden. Maar liefst in 11 regio’s aanwezig en daarmee het grootste zakelijk platform in west Nederland. De netwerkbijeenkomsten in de vorm van lanceringen, de goed bezochte nieuwssite www.intobusiness.nu, de activiteiten op socialmedia en uiteraard het prachtige zakelijke magazine. Dit alles zorgt ervoor dat de zichtbaarheid, vindbaarheid en de nieuwswaarde van veel ondernemers vergoot wordt. Kortom, een platform wat er toe doet in de regio Haarlemmermeer. Wil jij ook lid worden? Neem gerust contact op en kijkt Arno samen met jou naar de mogelijkheden.

Partner info
INTO business Haarlemmermeer
Wij verbinden en inspireren ondernemers