Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer

Intertraining, maatwerk in brandveiligheid

Intertraining is een zeer betrouwbare, onafhankelijke en deskundige partner voor techniek, training en advies op gebied van (brand)veiligheid. We zijn zeer proactief in het vervullen van de behoeften van onze opdrachtgevers en zijn continu in beweging om onze diensten en producten te optimaliseren. Mede hierdoor zijn onze medewerkers zeer goed op de hoogte van de huidige (en komende) wet- en regelgeving, welke zij snel kunnen implementeren in jouw organisatie.

Wij houden van duidelijkheid. Zo hebben wij per opdrachtgever een vast aanspreekpunt die ook als sparringpartner fungeert. Zo spelen we snel in op de wensen van opdrachtgevers. Brandbeveiliging en bedrijfshulpverlening zijn specialistische gebieden, waarbij een brede kennis van het vakgebied vereist is. Intertraining denkt met haar opdrachtgevers mee en biedt ondersteuning bij brandveiligheidsvraagstukken. Desgewenst kunnen wij het totale (brandveiligheid) pakket leveren. Het is raadzaam de huidige brandveiligheidsstatus in kaart te brengen. Dit kan, afhankelijk van het object, door middel van een preventieronde of inspectie brandveiligheid. Een inspectie brandveiligheid is in de basis een brandveiligheidsonderzoek dat verricht wordt in bijvoorbeeld een kantoorpand of bedrijfshal met als doel de brandveiligheidsstatus in kaart te brengen. De inspectie bestaat uit het toetsen van het object en het beoogde gebruik daarvan aan de hand van het Bouwbesluit en diverse voorgeschreven brandveiligheidsnormen, waarvan een rapportage wordt opgesteld.

Een beginnende brand kan ernstige gevolgen hebben voor jouw organisatie. Om de veiligheid te verhogen is het belangrijk om de juiste blusmiddelen in huis te hebben. Bij Intertraining bieden wij een ruime keuze in merken en soorten blusmiddelen. Wij leveren en plaatsen blusmiddelen van hoogwaardige kwaliteit onder ons eigen label. Weet je niet welke blusmiddelen je nodig hebt binnen jouw organisatie? Laat ons je adviseren. Blusmiddelen moeten volgens de richtlijnen van de REOB eens per jaar onderhouden worden om de juiste werking in geval van een calamiteit te garanderen. Dit onderhoud kunnen wij verzorgen, ongeacht het merk of soort blusmiddel aanwezig in het pand.

Daarnaast geven wij diverse trainingen welke de bedrijfsveiligheid verhogen, zoals BHV-trainingen. In onze trainingen staat zelf handelen centraal. Je wordt getraind zodat je weet welke beslissingen je moet nemen bij een calamiteit. We leren je hoe je om moet gaan met rook, vuur en hitte, maar ook wanneer en hoe je moet reanimeren, hoe je een AED gebruikt, etc. Onze instructeurs zijn NIBHV gecertificeerd en beschikken over een ruime praktische ervaring, wat de trainingen levendig en leerzaam maakt. Op ons trainingscentrum in Nieuw-Vennep gelegen op Businesspark Nieuw Vennep Zuid, hebben wij tevens een ‘BHV-escaperoom’ en ‘Meldkamer’ waarmee de kennis op innovatieve wijze geoefend kan worden.

Intertraining is NEN-EN ISO 9001:2015 (door C+ certificering bv) gecertificeerd, KIWA NCP, REOB erkend en KNGF geaccrediteerd.

Partner info
Intertraining
Intertraining, uw partner in brandveiligheid. Professioneel, persoonlijk en dynamisch
Schillingweg 85
Nieuw-Vennep
intertraining.nl 0252-684848