Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer

Wij voorzien u van lokaal ondernemersnieuws. Houd ons in de gaten!

InfoRegio was in de jaren ‘90 tot ver in 2000 een veel gelezen zakelijk magazine. Het werd niet alleen door ondernemers maar ook door consumenten zeer gewaardeerd. Informatie over de regio waar je woont, werkt en ook winkelt en kantoorartikelen inkocht. Toen was het nog niet zo gebruikelijk om veel online te bestellen dus de detailhandel adverteerde ook veel in dit magazine.

De verhalen over ondernemers, hun interesses en de lokale politiek vonden hun weg naar een groot publiek. Ook in tijden van crisis bleef het magazine bestaan, hoewel de toenmalige eigenaars in zwaar weer hebben gezeten. Want het eerste wat vooral kleine bedrijven doen, is snijden in het reclame en advertentie budget. Dat levert hoofdbrekens op, immers het magazine bestaat mede door de adverteerders en de ondernemers die graag hun verhaal vertelden.

Print

Een print magazine maken blijft een enorme uitdaging. Vaak horen we dat print voorbij is, dat iedereen alles online leest. Dat is gedeeltelijk waar. Het dagelijkse, vluchtige nieuws leest men door de dag heen in korte berichtjes op social media en op nieuwssites, maar de verdieping volgt altijd later pas. Echt even rustig zitten met een fysiek exemplaar voor je neus. Het omslaan van de bladzijden heeft iets rustgevends en is veel prettiger dan het snelle swipen op een telefoon of tablet.

Wij weten dat er altijd behoefte zal blijven aan print.

Wilt u adverteren? Heeft u suggesties of ideeën? Neem contact met ons op en laat het ons weten. Wij horen graag van u.

Partner info
Wij voorzien u van lokaal ondernemersnieuws. Houd ons in de gaten!
postbus 3103
Hoofddorp
inforegio.nl 06-11778640