Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer

De Elektroloog Aalsmeer

Het is inmiddels 30 jaar geleden dat Frans Sparnaaij het elektrotechnisch installatiebedrijf P. Hoekwater B.V. in Aalsmeer van Pieter Hoekwater heeft overgenomen. “Pieter was toen 73”, vertelt Frans. “Ik kwam bij hem en toen heb ik tegen hem gezegd ‘hier staat je opvolger’. Pieter zag dat wel zitten en op 1 augustus 1991 was ik opeens ondernemer. Overigens is Pieter 98 geworden, dus een slecht beroep is dit niet. Ik vind trouwens toch dat wij trots moeten zijn op ons vak. Ik ben elektricien, maar al die jaren ben ik bezig met verbeteren, verduurzamen en vernieuwen. En nog! Na enkele interne veranderingen in de organisatie en na het volgen van het project “innovatief ondernemen”, zien wij onze kwaliteit als een doorlopend proces welke wij in onze gehele dienstverlening hebben geïntegreerd. Mijn motto is ‘veel voor weinig en nooit chagrijnig’. Bij ons krijgt de klant een nette offerte en wij leveren kwaliteit.

Dromen over duurzaamheid

Onze missie is het geven van advies op het gebied van duurzame energie, energiebesparing, energiezuinige installaties, beveiliging, verlichting en nog veel meer. Met oog voor energiezuinige installaties en betere alternatieven, zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en leveren diverse apparatuur om duurzaam en veilig ondernemen en leven mogelijk te maken. Onze deskundige medewerkers komen graag bij u langs voor een goed en eerlijk advies. U kunt ons inschakelen voor grote en kleine installatiewerkzaamheden en wij werken zowel voor grote bedrijven als particulieren. Wij ontzorgen de klant. Vandaar de naam ‘Elekroloog’.

Je kunt wel dromen over duurzaamheid, maar je moet daarna wel in actie komen. En ja, in eerste instantie kost het geld. Maar duurzaamheid moet uit je hart komen. Wij moeten een betere wereld doorgeven aan ons kinderen en kleinkinderen. Je moet het met beide handen aanpakken.

Wij hebben 6 monteurs in dienst. Stuk voor stuk vaklieden. Het team is al lang bij elkaar. Mijn secretaresse werkt vijf ochtenden in de week. Ik denk dat wij het aardig goed voor elkaar hebben. Toen corona kwam was het een week erg rustig. Maar daarna zijn het de beste jaren ooit geworden.

Samenwerken

Ik zoek bewust naar samenwerking. Sinds kort ben ik ook actief op TikTok, een app waarmee je korte video's van maximum 60 seconden opneemt. Echt geweldig! Maar dat vind ik van de hele social media. Wij hebben een hele mooie, goede en duidelijke website. Die wordt regelmatig vernieuwd. En op de site is te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Mocht u langs willen komen? Van harte welkom. Wij zijn gevestigd op een klein industrieterrein achter de Bloemenveiling Aalsmeer.

Partner info
P. Hoekwater B.V.
Uw specialist in duurzame elektrotechnische oplossingen voor bedrijven.
F.A. Wentstraat 2a
Aalsmeer
www.hoekwater.nl 0297-324260