Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer

Met ruim 95 jaar ervaring is Doelen Coach Service niets vreemd wat betreft groepsvervoer. Het bedrijf heeft altijd ingespeeld op de veranderende markt en heeft met de huidige locatie, het wagenpark en personeel een machtig mooi bedrijf waar zij -terecht- bijzonder trots op zijn.

“Doelen is letterlijk gevestigd onder de aanvliegroute van de Kaagbaan. Daarom kunnen wij onze gasten efficiënt vervoeren van en naar Schiphol en hun verblijfslocatie”, vertelt Angela van Wijk, dochter van de oprichter en samen met haar beide broers Ad en Eef de motor achter dit prachtige bedrijf. “Of het nu gaat om zakelijk vervoer naar een congres, evenement of bedrijfsdiner, met ons wagenpark en representatieve chauffeurs is de gast bij ons in goede handen. Wij organiseren al jaren het vervoer van en naar evenementen, congressen en milestone events. Samen met onze coördinator en breed aanbod aan voertuigen kunnen wij u volledig ontzorgen wat betreft personenvervoer. Met luxe voertuigen voor directie en comfortabele touringcars voor groepsvervoer kunnen wij onze service afstemmen op uw wensen. Ook Europa heeft voor ons geen geheimen meer. Onze meertalige chauffeurs brengen u daarom graag naar uw bestemmingen. Of het nu gaat om een enkele dag of een meerdaagse reis, wij kunnen met ons wagenpark alle kanten op.

De laatste tijd is er vaak vraag naar ad hoc. Op het laatste moment nog even het vervoer regelen. Bij ons kan dat, ook al moeten we soms wel heel erg snel schakelen. Vanwege onze ligging bij luchthaven Schiphol is de shuttle service van en naar deze luchthaven efficiënt geregeld. Aankomst- en vertrektijden van alle vliegtuigen zijn bij ons bekend, dus wij kunnen maatwerk bieden. Ook voor vervoer naar een feestlocatie of een belangrijke vergadering zorgen wij met de auto of mini-bus ervoor dat u ontspannen en op tijd aanwezig bent. Met ons moderne wagenpark bent u verzekerd van een comfortabele en veilige reis. Wij zijn tenslotte een ISO gecertificeerd bedrijf en daarmee voldoen wij aan de strengste veiligheidseisen.

Meer weten? Kijk op onze website. Voor maatwerk kunt u telefonisch contact met ons opnemen. We gaan graag voor u aan de slag!”

Partner info
Doelen Coach - Limousine - Taxiservice
Doelen “It’s More Than Just Transportation”
Kruisweg 471
Rozenburg NH
doelen.net 020-6530981