Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer

Credion Haarlemmermeer & Schiphol

Het financieren van ondernemersambities is een serieuze zaak. Credion Haarlemmermeer & Schiphol is een tussenpersoon die als geen ander weet hoe vastgoed te financieren.

“Wij regelen financieringen voor ondernemers die op zoek zijn naar onroerend goed”, vertelt Pim van der Horst. “Dat kan kantoorruimte zijn, een bedrijfspand of een bedrijfshal. Voor eigen gebruik of voor de verhuur. Ook investeerders in residentieel vastgoed kunnen wij van dienst zijn. Elke dag zetten we alles op alles om ondernemers en investeerders te helpen bij het waarmaken van hun ambitie. We denken creatief mee, begeleiden waar nodig en werken altijd op maat. Zo weet u zeker dat u een bedrijfsfinanciering ontvangt die precies bij u past.

Het vinden van de juiste bedrijfs- of vastgoedfinanciering begint met een goed gesprek. Op basis van de ambitie en wensen van de ondernemer maken wij een adviesplan om tot een verantwoord financieringsplan te komen. Als de ondernemer zich kan vinden in ons advies, dienen we de kredietaanvraag in. Wij beschikken over uitgebreide netwerk van geldbronnen. Maar de ene financiering is de andere niet. Op basis van de kredietaanvraag, komen er financieringsvoorstellen op tafel. Samen kiezen we de meest optimale deal die het beste bij de ondernemer of investeerder past.

Of het nu gaat om werkkapitaal, een bedrijfshypotheek, voorraadfinanciering of investering: wij helpen u door het complexe financieringslandschap. Daarom werken wij onder andere samen met het landelijk opererende organisatieadviesbureau. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn bij uw zoektocht naar financiering.

Al sinds 2001 zijn wij dé autoriteit op het gebied van bedrijfs- & vastgoedfinancieringen. Sinds 2013 hebben wij onze vestiging in Hoofddorp op bedrijventerrein Graan voor Visch. Wij bieden ambitieuze ondernemers toegang tot ons uitgebreide netwerk van geldbronnen voor het vinden van de best passende bedrijfsfinanciering. Wij kennen als geen ander de markt van geldaanbieders en de verschillende vormen van financiering die zij aanbieden. Dat zijn niet alleen de (nieuwe) banken, maar ook factoring, crowdfunding, leasing en privé investeerders en/of een combinatie daarvan.

Jaarlijks realiseren we voor ruim 1 miljard euro aan bedrijfs− en vastgoedfinancieringen. Met ruim 100 geldverstrekkers hebben wij het grootste netwerk van Nederland.

Neem nu contact op voor een vrijblijvend gesprek.”

Bekijk hier hoe Credion bedrijfs- en vastgoedfinancieringen realiseert: https://youtu.be/TlrwWuXTNDY

Partner info
Credion
Credion realiseert uw bedrijfs- & vastgoedfinanciering
Diamantlaan 4
Hoofddorp
www.credion.nl 0252-744100