Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer

Breedveld & Schröder, technisch aannemer sinds 1896

Het lijkt op het eerste oog wellicht vreemd dat een technisch aannemer die kantoor houdt in Almere, partner wordt van zakelijk platform Vastgoed Haarlemmermeer. In gesprek met Ben Monster, commercieel directeur bij Breedveld & Schröder, wordt al snel duidelijk dat dit helemaal niet zo vreemd is. “Van origine is Breedveld & Schröder een Amsterdams bedrijf,” zo vertelt Ben. “Ons bedrijf bestaat al sinds 1896. We richten ons op de B2B-markt en het overgrote deel van onze klanten bevindt zich in een straal van 50 kilometer van Amsterdam. Hier valt ook de regio Haarlemmermeer in. We zijn zeer actief in deze regio en hebben hier een groot netwerk van klanten en andere zakelijke relaties opgebouwd.” Het Koninklijk Huis is één van deze klanten. “Omdat wij rechtstreeks voor het Koninklijk Huis werken, mogen wij ons hofleverancier noemen. Daar zijn we trots op,” aldus Ben.

Kennisbedrijf

“Wij zijn een kennisbedrijf dat niet stopt bij een draadje,” vertelt Ben enthousiast. “Een klant koopt namelijk geen lamp, maar hij koopt licht. Technisch kan in feite alles, waarbij de klant altijd keuze moet hebben. Wij denken actief met de klant mee en bieden, waar mogelijk, altijd verschillende opties waaruit de klant kan kiezen.” Kenmerkend voor het bedrijf dat in zijn meer dan 125-jarig bestaan veel kennis, expertise en ervaring heeft verzameld. Klanten worden dan ook volledig ontzorgd wanneer zij de opdracht gunnen aan Breedveld & Schröder. Dit doet het bedrijf via het principe ‘Design en Built’. Een proces dat begint met het in kaart brengen van de wensen van de opdrachtgever. Vervolgens wordt een technisch ontwerp gemaakt dat hierbij aansluit. Na goedkeuring van het ontwerp starten de werkzaamheden en pas wanneer de klant helemaal tevreden is, wordt het project opgeleverd.

Compleet pakket aan diensten

Technisch aannemer Breedveld & Schröder levert een compleet pakket aan diensten dat onder andere bestaat uit:

  • Sterkstroominstallaties: Elke organisatie heeft behoefte aan een betrouwbare sterkstroominstallatie, de bron van energie binnen je bedrijf.

  • Data installaties: Geen terrein op het gebied van de communicatie veranderde de afgelopen jaren zo grondig als de overdracht en opslag van gegevens. De medewerkers van Breedveld & Schröder zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

  • Laadpunten: Heeft jouw bedrijf al laadpunten voor elektrische auto’s?

  • Meet- en regeltechniek: Hieronder vallen zaken als netspanningsanalyse, thermografisch onderzoek, gebouwautomatisering en domotica

Verder is Breedveld & Schröder hét adres voor alle technische zaken rondom brandbeveiliging, LED-verlichting, inbraak-, camera- en toegangsbeveiliging PV-T panelen. Bij dit alles is het goed om te weten dat alle service en onderhoud dat nodig is om de installaties in topconditie te houden, vanuit de eigen organisatie wordt verzorgd.

Breedveld & Schröder en duurzaamheid

Voor Breedveld & Schröder is duurzaamheid een belangrijk thema. Zo liggen er zonnepanelen op het dak van het bedrijf, wordt er elektrisch gereden en is het bedrijfspand gasloos. Verder denkt het bedrijf graag mee met betrekking tot complexe vraagstukken en uitdagingen. Eén hiervan is de vraag hoe we duurzaam opgewekte elektriciteit op kunnen slaan, om dit vervolgens op een later moment te gebruiken. Verder doet het bedrijf er veel aan om de hoeveelheid afval te beperken en worden materialen hergebruikt waar dit mogelijk is. Een voorbeeld hiervan is de ombouw van TL-armaturen tot LED-verlichting.

Contact

Wil je weten wat Breedveld & Schröder voor jouw bedrijf kan betekenen? Bel dan met 036 – 535 07 56 of stuur een e-mail naar info@breed.nl.

Partner info
Breedveld en Schröder
Breedveld & Schröder, technisch aannemer sinds 1896
Katernstraat 11
Almere
breed.nl 036-5350756