Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer

Bostuinen Groenvoorzieningen

Een echte tuinman nodig? Eentje met behoorlijke groene vingers? Een tuinman die het gras maait, bomen en planten snoeit en die nog met een schoffel in de weer gaat? Anders gezegd: wie doet het al onderhoud van uw tuin? Het antwoord is simpel: Gerard Bos van Bostuinen Groenvoorzieningen. En dan maakt het niet uit of het een privé tuin is of de tuin rondom een kantoor- of bedrijfspand.

Tuingenot

“Wij bieden een heel breed scala aan producten en diensten om de tuin er het hele jaar door mooi uit te laten zien”, begint Gerard te vertellen. “De tuinen die wij onderhouden krijgen vorm én blijven gezond. Het hele jaar door. Wij kunnen het complete onderhoud doen, maar natuurlijk ook gedeeltelijk. Ook al is het heel plezierig om gewoon nog even wat in de tuin te rommelen, het is toch fijner als u thuis komt en de tuin ligt er prachtig bij. Dan kunt u lekker in de tuin gaan zitten en ervan genieten, in plaats van ’s avonds nog een keer het gras te gaan maaien of te moeten gaan schoffelen. Het goed onderhouden van een tuin is nu eenmaal een tijdrovende klus. Overigens hoort het aanleggen en/of onderhouden van een vijver ook tot ons dienstenpakket.

Tuinonderhoud kan bij ons per week, om de twee weken, per maand of per kwartaal. De onderhoudswerkzaamheden hoeven niet allemaal tegelijk gedaan te worden, natuurlijk is het ook mogelijk om bepaalde onderdelen te kiezen die wij dan uitvoeren. Het hele jaar door zijn er uiteraard wel momenten dat de tuin extra aandacht nodig heeft, zoals in het voorjaar, het najaar en om de tuin winterklaar te maken. In principe doen wij al het werk; we plaatsen alleen geen blokhutten en sierbestrating laten wij liever over aan mensen die er echt verstand van hebben.”

Buiten én binnen

Bostuinen Groenvoorzieningen verzorgt niet alleen het aanleggen en onderhoud van de tuin, zij houden zich ook bezig met interieurbeplanting. Gerard: “Bij elke bedrijf of kantoorpand is wel een receptie. Wij vinden dat daar altijd een mooi boeket of een mooie plant moet staan. Bloemen houden van mensen en andersom. Uiteraard leveren en onderhouden wij dat ook allemaal. Dat geldt ook voor een complete verticale tuin of moswand. Een ruimte wordt extra aantrekkelijk door een groene wand te plaatsen. Het contact met de natuur, de mooie vormen en de groene kleur hebben een gunstig effect op ons humeur. Iedereen voelt zich beter in een natuurgetrouwe omgeving. Deze ecologische groene wanden passen in elk interieur en zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Maar nog belangrijker, mossen wekken nooit allergische reacties op bij mensen en worden ervaren als rustgevend en aangenaam. Een ander bijkomend voordeel is dat een groene wand ook een sterk geluidsabsorberend effect heeft. Kortom, een prachtig stukje puur natuur in huis of op kantoor.”

Meer weten? Kijk op www.bostuinen.com of bel voor een vrijblijvende afspraak.

Partner info
Bostuinen
Tuinonderhoud zoals het bedoeld is
Mozartlaan 55
Nieuw-Vennep
www.bostuinen.com 06-21898163