Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer

Wij leveren uniek maatwerk om jouw online zichtbaarheid te vergroten

Drie mensen met een passie voor marketing, communicatie en webdevelopment, die ook nog eens familie zijn. Combineer dat met de wil om uniek maatwerk te leveren en advies te geven en tada… Blue Cloud Company is geboren.

Wij kunnen je helpen met alles wat te maken heeft met het maken en vormgeven van websites en websitefuncties. De zichtbaarheid en vindbaarheid online van jouw bedrijf vergroten, dat is wat wij doen. Met heel veel plezier en creativiteit. Je kunt nog zo’n mooie website hebben, maar als de klant jou niet kan vinden schiet dat niet zo heel erg op. Met onze diensten helpen wij jou: van social media tot het onderhoud van jouw website, zodat jij je er geen zorgen meer over hoeft te maken. Dat doen wij bijvoorbeeld met SEO teksten, engagement, een website met alles er op en er aan…

Heb jij daar nog tijd voor naast het runnen van jouw bedrijf?

Dat kan simpeler. Een goede social media strategie ontwikkelen kost veel tijd en doorzettingsvermogen. Voordat je zelf aan de slag gaat met social media, helpen wij je hierbij graag op weg. Wij zullen samen stap voor stap door het hele social media proces doorlopen. Wij leren jullie alle ins en outs rondom social media en zij komt graag bij je lang om een één op één workshop social media te geven.

Heb je hulp nodig voor je website, wij helpen je graag op weg....

Ook een website heeft niet het eeuwige leven. Na 4 jaar wordt het wel tijd om er eens kritisch neer te kijken. Klopt alle informatie nog wel? Is de site ook geschikt voor mobiel? Het zijn slechts twee argumenten. Wij helpen je graag met het maken van een compleet nieuwe site, helemaal up to date en die volledig voldoet aan de wensen van deze tijd. Heb je al een goed werkende website, maar wil je die toch nog iets extra’s geven? Wij helpen je met het installeren van plug-ins, pop-ups en al het andere maatwerk, zodat jij je website een extra boost geeft.

Partner info
Blue Cloud Company
Levert uniek maatwerk om uw online zichterbaarheid te vegroten
Taurusavenue 183A
Hoofddorp
www.bluecloudcompany.com 06-50611630