Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer

Amolé Financial Services

Amolé is een belastingadvies- en administratiekantoor dat een groot aantal klanten bedient die zich beroepsmatig bezig houden met vastgoed. “Vastgoed is voor ons vaktechnisch interessant”, stelt Mariëtte Bos, partner/managing director bij Amolé. “Je hebt immers de commerciële kant en de fiscale kant. Commercieel kan er sprake zijn van herwaardering terwijl er fiscaal sprake kan zijn van een herinvestering. Dit zijn twee heel verschillende begrippen en moet goed verwerkt worden in de jaarrekening en de aangifte vennootschapsbelasting, anders kan het veel geld kosten. Omzetbelasting kan ook een rol spelen indien er sprake is van met BTW belaste verhuur. En dan is er ook nog het vermogensbeheer dat valt onder de heffing van box 3, maar ook Box 1 kan mogelijk zijn bij actief vermogensbeheer. Om dit allemaal uit te zoeken, vind ik het leukste van mijn vak. En wij zijn er ook echt goed in. Achter de cijfers zit altijd een verhaal. Dan moet je verder kijken hoe je de ondernemer verder kunt helpen, bijvoorbeeld met het groeien van zijn bedrijf, het aannemen van personeel of uiteindelijk het verkopen van de zaak.

Niet alleen fiscaal helpen wij klanten, ook bij financieringsaanvragen voor bedrijfspanden kunnen wij een rol van betekenis spelen. Wij werken samen met een platform waar de up-to-date cijfers ingelezen kunnen worden en binnen een paar dagen is de meest voordelige financiering geregeld.

En wat wij verder doen? Wij maken boekhouden leuk. Wij maken het fiscaal gemakkelijk. En de klant maakt het ondernemen succesvol!

Onze missie is om ondernemers te helpen op het goede moment de juiste beslissingen te kunnen nemen in fiscale en administratieve zaken en daarmee te ontzorgen van de administratieve rompslomp. Wij geloven erin dat je samen verder komt, met ons als sparringpartner en vertrouweling.

Onze visie is het verschil maken in doen en zeggen. Wij doen dit door het proactief delen van onze kennis en ervaring met ondernemers. Op deze manier leveren wij een positieve bijdrage aan het succes en groei van de ondernemingen van onze klanten. Als onze klanten gelukkig zijn, dan zijn wij dat ook. Amolé, vast goed!

Partner info
Amolé
Wij maken boekhouden leuk. Wij maken het fiscaal gemakkelijk. Jij maakt het ondernemen succesvol!
Binderij 7K
Amstelveen
www.amole.nl 020-7371868