Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer

AA Verhuizers: een full service verhuisbedrijf

AA Verhuizers is al sinds 1996 een begrip in de Randstad als het gaat om verhuizen, en dan met name in de particuliere sector. Inmiddels heeft het bedrijf uit Nieuw-Vennep zich ontwikkeld tot volwaardig logistiek dienstverlener en mag zich specialist noemen op het gebied van bedrijfs- en kantoorverhuizingen.

“De afgelopen jaren heeft AA Verhuizers, gelegen op bedrijventerrein Spoorzicht, zich gefocust op de zakelijke markt”, begint Bas te vertellen. “Waar traditionele 3PL’s zelf de distributie niet verzorgen of dat alleen tot de drempel doen, springt AA Verhuizers in dat gat om als verlengstuk te dienen. Wij bieden een Europese oplossing voor tweemans distributie. Binnen de Benelux voeren wij het zelf uit. Voor grotere afzetgebieden maken we gebruik van betrouwbare en gerenommeerde partners (lokale HUBs). We zijn dus een verlengstuk voor logistiek dienstverleners en verkooporganisaties die een service tot ver over de drempel verlenen aan de klanten. Vanuit onze hoge standaard van service, communicatie en kwaliteit die wij als Erkende Verhuizer aan onze klanten bieden, voegen wij aan de dienstverlening belangrijke waarde toe. De kernwaarden die wij in de afgelopen 25 jaar in het particuliere segment hebben uitgedragen, dragen wij met dezelfde intentie uit in het zakelijk segment.

Bedrijfsverhuizingen zijn toch een andere tak van sport. Een bedrijf of kantoor verhuizen moet snel, efficiënt en ordelijk gebeuren zodat iedereen snel weer aan het werk kan op de nieuwe locatie. AA Verhuizers is daarvoor de ideale partner en heeft jarenlange ervaring in het professioneel verhuizen van kantoren en bedrijven.

Verhuizingen hoeven niet per se van het ene pand naar pand te betekenen. Het is uiteraard ook mogelijk om met AA Verhuizers binnen een complex of pand te verhuizen. Bijvoorbeeld bij het uitbreiden van het bedrijf en u huurt een andere etage met meer ruimte. Wij zorgen ervoor dat alles geordend en veilig overkomt.

De komende periode gaan wij onze meubellogistiek in binnen- en buitenland verder uitbreiden. Over tien jaar doen we nog steeds waar we goed in zijn en dat is verhuizen, maar de zakelijke- en logistieke dienstverlening zal dan een groter deel uitmaken van onze bedrijfsvoering. Met de komst van een elektrische vrachtwagen, bakwagen en verhuislift zullen wij ons de komende jaren verder ontwikkelen als duurzame speler binnen de branche.”

Partner info
AA Verhuizers
Wij komen als u gaat! Verhuizen zonder zorgen met AA Verhuizers.
Hoofdweg Oostzijde 1212
Nieuw-Vennep
www.aaverhuizers.nl 0252-621321