Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer
Terug naar overzicht

Schiphol Trade Park

Wie op zoek is naar een werklocatie waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat, zit op Schiphol Trade Park goed. Dit unieke bedrijfspark ten zuiden van de luchthaven Schiphol zit qua bereikbaarheid uitstekend op het vlak van internationale handel en innovatieve logistiek. En daar stopt de ambitie niet, want Schiphol Trade Park wil het meest duurzame en innovatieve bedrijfsterrein van Europa worden. Hiermee deelt het dezelfde motivatie als Amsterdam Connecting Trade, waar het deel van uitmaakt.

Het bedrijfspark Schiphol Trade Park haalt een hoge score op het vlak van duurzaamheid. Dat heeft het behaald door circulaire principes toe te passen zoals onder meer het gebruik van groene energie, het hergebruiken van grondstoffen, duurzaam transport en een ecologische omgang met water. Bedrijven die op het park zijn gevestigd, voldoen aan deze hoge duurzaamheidseisen. Daarnaast hebben ze ook allen een groene uitstraling wat het business park typeert.

Schiphol Trade Park is onderverdeeld in zes verschillende zones die elk ingericht zijn voor specifieke bedrijven. Deze milieus versterken elkaar door hun unieke kenmerken. De zones zijn: Logistics Zone, Green Datacenter Campus, Energy Hub, C-Bèta, A4 Sky Zone en Stationsgebied.

Park info
Uniek bedrijfspark ten zuiden van de luchthaven Schiphol
neem contct op

Aanbod op dit bedrijventerrein

Schiphol-Zuid

Maraboeweg 1
1118 EA Schiphol-Zuid
Object Te huur en te koop, logistiek complex met kantoorruimte gelegen aan de Maraboeweg 1 te Schiphol. Locatie De bereikbaarheid van dit object per...
5000 m²
From 5000 m²
  • Op aanvraag
  • Floor area: 5000 m²
  • From: 5000 m²
Op aanvraag

Schiphol-Zuid

Pelikaanweg 201
1118 DW Schiphol
Object Te huur, kantoorruimte gelegen op een prachtige zicht locatie van de A4, rijksweg Den Haag / Amsterdam aan de Pelikaanweg 201 te Schiphol. Locatie De bereikbaarheid van...
350 m²
From 350 m²
  • Floor area: 350 m²
  • From: 350 m²