Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer
Terug naar overzicht

Fokker Logistics Park

Fokker Logistics Park is uitermate duurzaam, hoogwaardige inrichting van openbare ruimtes en uitstekend bereikbaar. Gelegen voormalige fabrieksterrein van vliegtuigfabrikant Fokker, waar eens vliegtuigen, zoals de iconische Fokker F27 Friendship werden gebouwd. 230.000 m2 representatief bedrijventerrein, waar duurzaamheid en economisch rendement prima samengaan.

Op het park zijn verschillende panden met eigen architectuur. Binnen een vastgesteld kleurenpallet heeft ieder pand zijn eigen vorm en uitstraling waardoor het logistieke park een mooie eenheid vormt. De openbare ruimte's zijn hoogwaardig ingericht met aantrekkelijke verblijfsplekken, waterpartijen en veel groen.

Fokker Logistics Park is het grootste particuliere logistieke bedrijvenpark in Europa met directe luchthaventoegang. Een bedrijventerrein waarvan de eigenaren van de gebouwen zijn verenigd in een coöperatieve vereniging. Deze staat in voor alle infrastructuur en voorzieningen op het hele terrein. Het dagelijks beheer daarentegen wordt dan weer uitbesteed aan ParkManagement FLP.

Het business park beschikt over een parkreceptie, catering, schoonmaak van gebouwen, inkoop van energie en afvoer van afval, en meer. Door deze uitgebreide diensten hoeft u als huurder dus helemaal niet te gaan investeren in iets dat eigenlijk niet bij u bedrijf hoort. Het management staat ook open om deze diensten verder uit te breiden om te voldoen aan toekomstige behoeften van de bedrijven die er zijn gevestigd. Het tracht door deze voorzieningen op collectief niveau aan te bieden, de bedrijven te helpen met het maken van winst.

Park info
5 minuten van luchthaven Schiphol, directe toegang tot de N201/N232 en de snelwegen A4/A9
neem contct op