Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer
Terug naar overzicht

Bedrijventerrein Hoofddorp Noord

Bedrijventerrein Hoofddorp Noord is een bedrijvenpark dat bruist van de activiteiten. Het bedrijvenpark is zeer gunstig gelegen in de economisch sterke regio, de Haarlemmermeer. Dit bedrijventerrein huisvest ongeveer 250 bedrijven, die voornamelijk actief zijn in het middensegment.

U treft hier ondernemingen aan die lokaal actief zijn, naast bedrijven die regionaal en/of landelijk actief zijn. Een fraaie mix van ondernemers die onderling graag de samenwerking zoeken en veel waarde hechten aan duurzaamheid en innovatie. Op het terrein is veel aandacht voor ‘groen’, wat bijdraagt aan de wellbeing van een ieder die werkzaam is op bedrijventerrein Hoofddorp-Noord.

Dit bedrijventerrein heeft een actief parkmanagement, wat resulteert in een goed onderhouden en veilig terrein. Mede dankzij de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark Hoofddorp Noord is het terrein KVO-B gecertificeerd, waarmee het voldoet aan strenge eisen op het gebied van onder andere inbraakpreventie, het tegengaan van verloedering en het voorkomen van vandalisme. Belangrijk, want voor een deel is de locatie van uw bedrijf ook uw visitekaartje. Niet alleen voor klanten en relaties, maar ook voor leveranciers en uw medewerkers.

Bedrijvenpark Hoofddorp Noord is goed bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Het terrein ligt ingeklemd tussen de Weg Om de Noord, ook bekend als N201, de Hoofdweg-Westzijde en de J.C. Beetslaan.

Park info
Bedrijvenpark Hoofddorp Noord ligt ingeklemd tussen de Weg Om de Noord, ook bekend als N201, de Hoofdweg-Westzijde en de J.C. Beetslaan.
neem contct op

Aanbod op dit bedrijventerrein

Hoofddorp Noord

Bijlmermeerstraat 18
2131HG Hoofddorp
Object Te huur ca. 300 m² kantoorruimte gelegen aan de Bijlmermeerstraat 18 te Hoofddorp. Locatie Het object is per auto goed bereikbaar. Met de op- en...
300 m²
From 300 m²
  • Floor area: 300 m²
  • From: 300 m²

Hoofddorp Noord

Wijkermeerstraat 27
2131 HD Hoofddorp
Object Te huur, circa 200 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de 2e etage aan de Wijkermeerstraat 27 te Hoofddorp op bedrijventerrein Hoofddorp Noord. Locatie De bereikbaarheid...
200 m²
From 200 m²
  • Floor area: 200 m²
  • From: 200 m²

Hoofddorp Noord

Graftermeerstraat 47
2131 AA Hoofddorp
Object Te koop, bedrijfsunit met bedrijfs- en kantoorruimte gelegen op bedrijventerrein de Noord te Hoofddorp. Locatie Het bedrijfspand is per auto goed te bereiken. Met de op- en...
340 m²
From 340 m²
  • Floor area: 340 m²
  • From: 340 m²