Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer
Terug naar overzicht

Bedrijventerrein Cruquius-Zuid

Bedrijventerrein Cruquius-Zuid is een bedrijventerrein dat zich kenmerkt door openheid en transparantie. Het terrein biedt voornamelijk plaats aan bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf die vooral lokaal en/of regionaal actief zijn.

Ondanks dat het op Cruquius-Zuid bruist van economische activiteit, is de omgeving rustig en sereen te noemen. Dit komt omdat er bij de aanleg van het terrein veel aan is gedaan om de gebouwen aan te passen aan de omgeving, waardoor deze minder opvallend aanwezig zijn. Het afstemmen van de kleur van de verschillende gebouwen is hier een belangrijk onderdeel van. Het open en transparante karakter wordt versterkt door de gebruikte materialen in een aantal gebouwen. Zo bieden verschillende bedrijven ‘een kijkje in de keuken’ door het gebruik van transparante materialen.

Bedrijventerrein Cruquius-Zuid wordt, mede dankzij de actieve Vereniging Parkmanagement Bedrijventerrein Cruquius-Zuid, goed onderhouden en er is veel aandacht voor veiligheid. Goede verlichting, camerabeveiliging en afvalverwerking zijn hier voorbeelden van. Daarnaast is er veel aandacht voor duurzaam ondernemen en hechten de bedrijven op dit bedrijvenpark veel waarde aan samenwerking en onderlinge binding.

Bedrijventerrein Cruquius-Zuid grenst aan de Woonboulevard Cruquius en is goed bereikbaar, per auto, maar ook met het openbaar vervoer. Via de Spieringweg bent u snel op de N201, een belangrijke verkeersader in de regio.

Park info
Bedrijventerrein Cruquius-Zuid grenst aan de Woonboulevard Cruquius en is goed bereikbaar, per auto, maar ook met het openbaar vervoer.
neem contct op

Aanbod op dit bedrijventerrein

Cruquius-Zuid

Crommelinbaan 55-57-59
2142 EX Cruquius
Object Te huur aangeboden zeer representatieve en duurzame nieuwbouw bedrijfsunits aan de Crommelinbaan 55-57-59 te Cruquius. Het project bestaat uit een dertiental units vanaf 225...
250 m²
From 225 m²
  • Floor area: 250 m²
  • From: 225 m²