Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer
Terug naar overzicht

Bedrijvenpark 20|20

Op bedrijventerrein Beukenhorst-Zuid in Hoofddorp ligt het innovatieve bedrijvenpark Park 20|20. Dit bedrijvenpark is een ‘cradle to cradle bedrijvenpark’, wat betekent dat het bedrijvenpark zeer vooruitstrevend is op het gebied van circulariteit.

Zo zijn er voor de bedrijfspanden op het park voornamelijk grondstoffen en bouwmaterialen gebruikt die later eventueel weer her te gebruiken zijn. Duurzaamheid is een ander thema waar op Bedrijvenpark 20|20 veel aandacht voor is. Het gesloten systeem voor water en energie is hier een uitstekend voorbeeld van.

Daarnaast is er veel oog voor wellbeing van de mensen die op het bedrijventerrein werken. De groene omgeving met waterpartijen nodigt niet alleen uit tot bijvoorbeeld een lunchwandeling, maar inspireert ook en brengt creativiteit in mensen naar boven. De fraai ogende bedrijfspanden dragen hier zeker een steentje aan bij. De unieke indeling van het park en de duurzame bedrijfspanden met hun kenmerkende open sfeer bevorderen de samenwerking tussen bedrijven op het terrein.

De centrale ligging ten opzichte van Amsterdam en Schiphol is vanuit economisch opzicht een groot voordeel van Bedrijvenpark 20|20. Dit trekt namelijk niet alleen nationale bedrijven, maar ook internationale bedrijven aan. En dit is toch precies de plaats waar ook uw bedrijf thuishoort?

Park info
Centrale ligging ten opzichte van Amsterdam en Schiphol
neem contct op