Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer
Terug naar overzicht

Totaalinrichter van A tot Z

Wat je ook voor ogen hebt op het gebied van Totaalinrichting zoals vloeren, raamdecoratie, wandafwerkingen, zonwering en meubilair: bij Master Totaalinrichting komen ideeën tot leven.

In de showroom zijn vele producten te bewonderen. Van sport- vloer tot karpet, van standaard meubilair tot maatwerk. Het vakkundige team van Master Totaalinrichting toont u graag alle mogelijkheden.

Unieke werkwijze

Verhuizingen, verbouwingen of een verandering in een interieur vergen een grote flexibiliteit van leveranciers en de organisatie. Master Totaalinrichting is zo ingericht dat zij snel en adequaat op alle interieur wensen kunnen inspelen. Zij ontwerpen desgewenst een totaal interieur concept, maar adviseren ook graag en deskundig. Met een enthousiast team van gespecialiseerde medewerkers zetten zij wensen en plannen om in een schitterend interieur.

Master Totaalinrichting is gevestigd op het moderne bedrijvenpark de President in Hoofddorp dat duurzaamheid, innovatie en circulariteit hoog in het vaandel heeft staan. Dit kwalitatief hoogwaardige bedrijvenpark geeft invulling aan duurzaamheid door elektrisch rijden te bevorderen en heeft hiertoe een groot aantal elektrische laadpalen geplaatst. Een gedeelte van het bedrijventerrein is al gasloos en hiermee loopt bedrijvenpark De President duidelijk voor op andere bedrijvenparken. Op het terrein is veel aandacht voor groen, zodat er tussen alle bedrijvigheid ook ruimte is om te ontspannen. Het hoogwaardige glasvezelnetwerk levert snelle en betrouwbare verbinding, wat het werken prettig maakt.

Partner info
Heeft u een vraag over over de diverse partnerships (incl. adverteren)? Neem dan contact met ons op