Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer
Terug naar overzicht

Schenk Makelaars en Heembouw werken samen in Greenpark Aalsmeer

De directeuren van zowel Schenk Makelaars en Heembouw komen elkaar regelmatig tegen. Dat het dus ooit tot een samenwerking zou komen, stond in de sterren geschreven. Op het bedrijvenpark Greenpark in Aalsmeer zijn een aantal nieuwbouwkantoren gelegen die erg geschikt zijn voor kleine en beginnende ondernemers. Net voordat corona begon was er bijzonder veel interesse in deze units. Helaas besliste de gezondheidscrisis daar anders over.

Pas vele maanden later werd er een open dag georganiseerd. Opnieuw was er heel veel belangstelling wat wees op het feit dat het vertrouwen stilaan terugkwam. Meer dan de helft van de units werden verkocht en Heembouw kreeg nog steeds aanvragen binnen.

Nieuwbouwproject ´De Nieuwe Punt´

Het nieuwbouwproject ´De Nieuwe Punt´ is een resultaat van een samenwerking tussen zowel Heembouw als Schenk Makelaars. Vooral deze laatste hun kennis van de markt gaf de doorslag. Maar liefst 29 multifunctionele bedrijfsunits zijn gelegen op dit bedrijvenpark, centraal in Aalsmeer. Met oppervlaktes die schommelen tussen de 52 en 82 vierkante meter, zijn ze erg interessant voor startende en kleine ondernemers. Op die manier kan de locatie de komende jaren doorgroeien.

De units kunnen worden gebruikt als bedrijfsruimte, opslagruimte of kantoorruimte. Ze zijn voorzien van zonnepanelen en optimaal wat duurzaamheid betreft. Ook de locatie is top wat logistiek betreft. Het is gelegen op een korte afstand van verschillende uitvalswegen en diverse voorzieningen.

Inmiddels zijn alle units verkocht! Heeft u zelf interesse in het kopen van een unit, eventueel op een andere locatie? Neem dan contact op met Schenk Makelaars: 023 - 557 2288

Partner info
Heeft u een vraag over over de diverse partnerships (incl. adverteren)? Neem dan contact met ons op