Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer
Terug naar overzicht

Intertraining uw partner in brandveiligheid

“Intertraining, uw partner in brandveiligheid”, de slogan van ons familiebedrijf dat inmiddels ruim 30 jaar bestaat en een begrip is op het gebied van brandbeveiliging en bedrijfshulpverlening.

Begonnen door Hans en Wilma Kempers als eenmansbedrijf op zolder, is Intertraining uitgegroeid tot een volledig bedrijf met een team van 30 werknemers dat zich nog steeds uitbreidt. Sinds 2014 onder leiding van Amber Kempers, Marloes Kempers en Steven Streefland als directie, blijft Intertraining professionaliseren, innoveren en verbeteren in het vakgebied waar wij onze werkzaamheden en diensten aanbieden.

Het bedrijf bestaat uit diverse specialismen welke zijn onderverdeeld in drie afdelingen, te noemen: Techniek, Training en Advies. Met deze specialismen en brede kennis binnen één bedrijf speelt Intertraining in op alle vraagstukken, behoeften en wensen van de klant.

Onze eigen technische dienst is niet alleen in staat blusmaterialen, AED’s, nood- en vluchtwegverlichting en EHBO-materiaal te leveren, maar ook om deze op locatie te onderhouden. Intertraining onderhoudt de veiligheidsmiddelen conform de vigerende voorgeschreven normen. Zo ontzorgen onze REOB opgeleide monteurs dagelijks klanten in de regio en ver daarbuiten.

Naast dat de Arbowet controle van de veiligheidsmiddelen voorschrijft, kan dit tevens nodig zijn voor de verzekering. Daarbij is het belangrijk te kunnen vertrouwen op de juiste werking van deze middelen wanneer deze ingezet worden bij een calamiteit. Het is dus van belang dat deze middelen volgens de juiste normen onderhouden worden en gecertificeerd blijven.

Intertraining beschikt in Nieuw-Vennep over een unieke trainingslocatie. Een inpandige combinatie van theorie en praktijk. Met 10 innovatieve lesruimten hebben we de mogelijkheid BHV- en andere veiligheidstrainingen op diverse niveaus aan te bieden. Allen volgens de richtlijnen van het NIBHV, Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatieraad.

Onze gecertificeerde instructeurs beschikken over veel praktijkervaring en door discussie mét, en inbreng ván onze cursisten is de training leerzaam en levendig. Om te waarborgen dat onze trainingen leuk en uitdagend blijven, vernieuwen we jaarlijks onze lesplannen, trainingstechnieken en methoden om de kwaliteit van het leerrendement te behouden. Een mooi voorbeeld hiervan is de toevoeging van de BHV-Escape Room 2.0 “De Meldkamer”.

Het zelf laten handelen van de cursist staat bij ons centraal. Door steeds zelf te beslissen en te handelen zullen cursisten, dankzij een realistische training, bij echte calamiteiten precies weten wat te doen.

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het analyseren en leveren van deskundig brandveiligheidsadvies, het uitvoeren van brandveiligheid inspecties en het organiseren van BHV-bijeenkomsten en ontruimingsoefeningen. Dit alles om de klant te ondersteunen op het gebied van de (brand)veiligheid en BHV-organisatie.

Ook is Intertraining zeer deskundig in het opstellen van ontruimingsplattegronden, bedrijfsnoodplannen en ontruimingsplannen welke volledig aansluiten op de betreffende situatie van uw organisatie. Daarnaast zijn wij zeer ervaren in het uitvoeren van RI&E’s, waarbij de (bedrijf) specifieke risico’s in kaart worden gebracht om deze te beheersen met onder andere als doel het ziekteverzuim te reduceren en de kans op ongevallen te verkleinen

Partner info
Heeft u een vraag over over de diverse partnerships (incl. adverteren)? Neem dan contact met ons op