Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer
Terug naar overzicht

Groeien als onderneming vraagt om meer ruimte

Als ondernemer staat Ron Kremer elke dag in de keuken. Nee, niet in een restaurant maar wel bij Kvik, de Deense franchise voor keukens, badkamermeubels en kasten. Ron was al langer werkzaam in de Kvik-vestiging als store manager toen hij in 2015 de winkel overnam.

In de jaren waarin hij de leiding had, groeide de zaak aanzienlijk. Het zorgde ervoor dat hij grotere magazijnruimte moest gaan huren om te kunnen blijven groeien met zijn zaak

Groter magazijn was nodig om te kunnen blijven groeien

Het aantal bestellingen in zijn winkel was aan het groeien. ´Dan is er ook meer magazijnruimte nodig om alles goederen te stockeren.´, vertelt Ron. Door corona werden de plannen voor uitbreiding uitgesteld, maar uiteindelijk vond hij op de website van Schenk Makelaars een ruimte die te goed was om te laten liggen. Dichtbij en groot genoeg. Moeilijk te vinden dus. Niet verrassend dus dat er meer geïnteresseerden waren, maar een korte tijd later was het huurcontract getekend. Nu heeft Ron voor zijn zaak terug heel wat ruimte om iedere week apparaten te ontvangen en meubels in elkaar te zetten zodat zijn klanten alles voorgemonteerd ontvangen.

Kvik, strak en modern Deens design

Kvik staat al dertig jaar lang voor modern Deens design tegen de scherpste prijzen. Net dat innovatieve op het vlak van keukens, de snelle levertijd en de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding hebben ervoor gezorgd dat Kvik een grote speler is geworden in de keukenbranche. Zo heeft Kvik 180 winkels in Europa, waarvan 20 in Nederland.

Met en strak en modern design dat zich vooral kenmerkt in basiskleuren zoals wit, grijs en zwart is Kvik erg populair. Om hun naam alle eer aan te doen (Kvik is Deens voor snel), leveren ze alles binnen de drie weken. Net om die reden ligt er in Denemarken telkens voor vijf weken voorraad aan onderdelen. Als klant ben je niet verplicht om een complete keuken te kopen bij hen. Ook het monteren kan zelf worden uitgevoerd.

Partner info
Heeft u een vraag over over de diverse partnerships (incl. adverteren)? Neem dan contact met ons op