Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer
Terug naar overzicht

De waarde van werkgeluk

Om het werkgeluk van haar medewerkers positief te beïnvloeden introduceerde CTS GROUP, specialist in Europees wegtransport en logistiek, een intern programma gericht op duurzame inzetbaarheid. Ralph Morren, HR-manager, en Angela Breed, verantwoordelijk voor ontwikkeling en de werving en selectie, vertellen meer over de achtergrond en invulling van dit programma.

Duurzame inzetbaarheid draait om het goed en gemotiveerd je werk kunnen doen. Nu, maar vooral ook op de langere termijn. Via CTS GROUP Works!, de naam van het programma, speelt de logistiek dienstverlener hierop in. Ralph: “In Nederland is er sprake van vergrijzing en de pensioenleeftijd wordt steeds ouder. Dat betekent dus ook dat mensen langer aan het werk zijn. Door nu te aandacht te besteden duurzame inzetbaarheid willen we ervoor zorgen dat onze medewerkers fit en met plezier door kunnen werken tot hun pensioen.” Dit is niet de enige aanleiding voor de introductie van het programma. “We zien ook dat de continu veranderende wereld steeds meer van mensen vraagt”, vult Angela aan. “Juist ook buiten het werk. Denk bijvoorbeeld aan alle meldingen die dagelijks op je smartphone verschijnen of de druk die mensen voelen door sociale media. Dit heeft allemaal invloed op hoe iemand in z’n vel zit en op hoe je als mens en als werknemer functioneert.” De introductie van CTS GROUP Works! sluit naadloos aan op de visie van CTS GROUP op een duurzame toekomst. Angela: “Wij staan voor een duurzame toekomst voor medewerker, milieu en maatschappij. Hier zetten we ons op verschillende manieren voor in. Bijvoorbeeld door lokale sportclubs en initiatieven te steunen, maar ook door te werken aan reductie van onze CO"-uitstoot. Via onze Academy richten we ons op de ontwikkeling van medewerkers en de nieuwe generatie. Met het oprichten van CTS GROUP Works! is het plaatje compleet.” Optimaal (werk)geluk “No Limits in jouw “werkgeluk”, zo luidt de slogan van het programma.

CTS Group is gelegen op bedrijventerrein Nieuw-Vennep zuid. Wie Businesspark Nieuw-Vennep Zuid aanschouwt, is meteen onder de indruk van de prachtige architectuur hier. Maar achter rode muren schuilen ondernemers die hun streepje bijdragen aan de innovativiteit

Het park biedt zijn huurders een ruim aanbod aan faciliteiten waaronder glasvezelinternet, camerabeveiliging, een lunchbus en een actief bestuur dat meedenkt om het bedrijfsterrein nog verder te beveiligen.

Nieuw-Vennep Zuid is schoon en zeer veilig. Zeker de beslissing van het bestuur om uitsluitend te parkeren op de eigendommen en niet op de openbare gedeeltes draagt hieraan bij. De grootste troef van het bedrijvenpark is echter de ligging. Het is gelegen tussen de N207 en de N205, op korte rijafstand van Amsterdam, Schiphol en Den Haag waardoor het voor de logistiek van je bedrijf ideaal is.

Partner info
Heeft u een vraag over over de diverse partnerships (incl. adverteren)? Neem dan contact met ons op