Vastgoed Haarlemmermeer
Vastgoed Haarlemmermeer
Terug naar overzicht

Alleen met mooi drukwerk sla je die nieuwe klant aan de haak!

Al tientallen jaren weten steeds meer klanten Drukkerij Groen te vinden. Voor vast terugkerend drukwerk, maar ook voor spoedklussen en projecten die anders zijn dan anders. Want bij Groen komt het goed. Altijd. Je kunt rekenen op een team dat met je meedenkt als het nodig is. Want niet elke opdracht is hetzelfde!

Drukkerij Groen is ooit begonnen als een familiebedrijf en ze zijn er trots op dat het familiegevoel nog steeds een grote rol speelt in hun werkwijze. Want voor familie ga je door het vuur.

Drukkerij Groen is gelegen op bedrijventerrein Hoofddorp Noord, een bedrijvenpark dat bruist van de activiteiten. Het bedrijvenpark is zeer gunstig gelegen in de economisch sterke regio, de Haarlemmermeer. Dit bedrijventerrein huisvest ongeveer 250 bedrijven, die voornamelijk actief zijn in het middensegment.

U treft hier ondernemingen aan die lokaal actief zijn, naast bedrijven die regionaal en/of landelijk actief zijn. Een fraaie mix van ondernemers die onderling graag de samenwerking zoeken en veel waarde hechten aan duurzaamheid en innovatie. Op het terrein is veel aandacht voor ‘groen’, wat bijdraagt aan de wellbeing van een ieder die werkzaam is op bedrijventerrein Hoofddorp-Noord.

Dit bedrijventerrein heeft een actief parkmanagement, wat resulteert in een goed onderhouden en veilig terrein. Mede dankzij de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark Hoofddorp Noord is het terrein KVO-B gecertificeerd, waarmee het voldoet aan strenge eisen op het gebied van onder andere inbraakpreventie, het tegengaan van verloedering en het voorkomen van vandalisme. Belangrijk, want voor een deel is de locatie van uw bedrijf ook uw visitekaartje. Niet alleen voor klanten en relaties, maar ook voor leveranciers en uw medewerkers.

Bedrijvenpark Hoofddorp Noord is goed bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Het terrein ligt ingeklemd tussen de Weg Om de Noord, ook bekend als N201, de Hoofdweg-Westzijde en de J.C. Beetslaan.

Partner info
Heeft u een vraag over over de diverse partnerships (incl. adverteren)? Neem dan contact met ons op