Terug naar overzicht

Vastgoed Haarlemmermeer bezoekt kantorenpark Beukenhorst (en)

Op 22 mei 2023 bezoekt Vastgoed Haarlemmermeer de Beukenhorst(en). Natuurlijk wil je hier bij zijn, dus wacht niet en meld je meteen hier aan!

We kijken met veel plezier terug op onze allereerste informatie bijeenkomst. Een meer dan geslaagde avond waarin de partners van platform Vastgoed Haarlemmermeer in ontspannen sfeer kennis met elkaar konden maken. Een succesvolle bijeenkomst als deze vraagt natuurlijk om een vervolg. En dat komt er, want de voorbereidingen voor het tweede event zijn al in volle gang!

Onze 2e bijeenkomst wordt dit keer extra interessant dankzij onze gastspreker die ons meer zal vertellen over de plannen voor de transformatie stationskwartier, ook wel bekend als Spoorzone. Daarnaast zal Schenk Makelaars ons informeren over duurzaamheid en makelaardij, en zal de Rabobank iets vertellen over hun innovatieve duurzaamheidshub. Tot slot hebben we een aantal professionele ondernemers uitgenodigd die ons meer informatie gaan geven over duurzame oplossingen voor je bedrijfspand. Zoals bijvoorbeeld; Wat zijn de voordelen zijn van een groen dak? Ook zal er tijdens ons event een enthousiaste ondernemer meer over vertellen PVT-panelen.

Deze informatiebijeenkomst heeft al plaats gevonden, lees hier meer over de informatiebijeenkomst van 22 mei >>

Partner info
Heeft u een vraag over over de diverse partnerships (incl. adverteren)? Neem dan contact met ons op.